طرز تهیه لبو
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه لبو خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
لبو یا چغندر که با رنگ و طعم دلپذیرش همه ان را دوست دارند اگر شما می خواهید لبوی غلیظتر و با رنگ تیرهتری داشته باشید، میتوانید با استفاده از مقدار خیلی کمی آب، آن را تهیه کنید. این روش باعث میشود طعم لبو غلیظتر شده و رنگ آن نیز جذابتر شود.
مواد لازم
- لبو: یک کیلوگرم
- آب: به مقدار بسیار کم (فقط به اندازهای که کف قابلمه را بپوشاند)
- شکر یا عسل: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول: چغندرها را خوب بشویید و پوستشان را بگیرید. سپس آنها را به قطعات کوچکتر خرد کنید و چغندرهای خرد شده را در یک قابلمه مناسب ریخته و مقدار بسیار کمی آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و دم کنی بگذارید حرارت باید بسیار کم و شعله پخش کن بگذارید تا چغندرها به آرامی پخته شوند و آب آنها تبخیر شود.
مرحله دوم: در طول پخت، هر چند دقیقه یکبار قابلمه را تکان دهید تا چغندرها نسوزند و یکدست بپزند.
مرحله سوم: اگر در طول پخت، آب قابلمه تمام شد و چغندرها هنوز به طور کامل پخته نشده بودند، میتوانید مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید.
مرحله چهارم: ۴۵ دقیقه زمان لازم است تا چغندرها کامل پخته شود پس از پخت با عسل یا شکر میل کنید نوش جان
نکات تکمیلی
- حرارت زیر قابلمه باید بسیار کم باشد تا چغندرها نسوزند و آب آنها به آرامی تبخیر شود.
- می توانید حین پخت کمی شکر و گلاب به لبوها اضافه کنید.
- گذاشتن دم کنی باعث می شود لبوها رنگ بهتری داشته باشند.
- هر چند دقیقه یکبار قابلمه را تکان دهید تا چغندرها نسوزد.
- به عنوان یک میان وعده سالم می توانید چیپس لبو را نیز امتحان کنید.
خواص لبو
چغندر قرمز یا همان لبو از خوراکی های خوشمزه ای است که در فصل پائیز می توانید آن را به صورت بخار پز شده روی چرخ دستی ها در خیابان ها ببینید! جالب است بدانید این خوراکی خوشمزه و پر خاصیت علاوه بر ایران در سراسر دنیا نیز وجود دارد.
- پائین آورنده فشار خون
- مفید برای قلب
- پیشگیری کننده از سرطان ها
- مفید برای کبد
- افزایش سطح انرژی بدن
- کمک به سلامت مغز
- کاهش دهنده التهاب
- مفید برای دیابتی ها و کاهش دهنده قند خون
- پائین آورنده کلسترول بد
- بهبود گوارش
- مفید برای خانم های باردار
- کمک به سلامت چشم و پیشگیری از آب مروارید
- کمک به درمان کم خونی
- بهبود سلامت جنسی
- تقویت دندان ها و استخوان ها
- کمک به کاهش وزن
- خواص ضد پیری
- سلامت و جوانسازی پوست
- خواص آنتی اکسیدانی
- جلوگیری از رشد سلول های بدخیم و تومورها
- پیشگیری از پوکی استخوان
- کمک به سلامتی ریه ها و جلوگیری از مشکلات تنفسی
- پیشگیری از سکته ای مغزی
- بهبود فرآیند رشد در کودکان و نوجوانان
- التیام سریعتر زخم ها و کبودی ها