طرز تهیه لبو پلو
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه لبو پلو با مرغ آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشیذ.
لبو پلو یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی است و گزینه مناسبی برای مهمانی های شب یلدا است.این پلو با دستورها و مواد متنوعی مانند گوشت مرغ و گوشت تکه ای درست می شود که هر کس می تواند نسبت به ذائقه و سلیقه خود این غذای خوشمزه را تهیه کند.برای مشاهده آموزش کامل لبو پلو در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- سینه مرغ ۱ عدد
- لبو ۳ عدد
- پیاز ۲ عدد
- برنج ۳ پیمانه
- شکر ۲ ق غذا خوری
- زرشک ۱/۲ پیمانه
- خلال بادام و پسته به مقدار لازم
- زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه پودر دارچین و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا لبو ها را خوب بشورید و داخل قابلمه قرار دهید و درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید تا پخته شود وقتی نرم شد آن را از قابلمه خارج کنید و پوستش را جدا کنید سپس به اندازه دلخواه خرد کنید یا می توانید رنده کنید به همراه شکر مجدد به قابلمه برگردانید تا کمی شیرین شود اگر لبو های شما شیرین بود شکر را حذف کنید.
سینه مرغ را مکعبی برش بزنید. داخل یک تابه پیاز خلالی کنید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید سپس سینه مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید و با پیاز تفت دهید حرارت را کم کنید تا مرغ مغز پخت شوند در انتها کمی زعفران اضافه کنید.
لبوهای خرد شده را به همراه کمی آب آن به مرغ ها اضافه کنید و ادویه ها را بزنید سپس خوب تفت دهید تا آب مرغ و لبو تمام شود و از روی حرارت بردارید.
برنج را که از قبل با نمک خیس کردید روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد در حین جوشیدن برنج کف برنج را بگیرید سپس آبکش کنید و مقداری روغن کف قابلمه ریخته و ته دیگ مناسب قرار دهید کمی برنج ریخته و از مواد که در مرحله قبل تهیه کردیم روی برنج بریزید و هم بزنید می توانید برای رنگ بیشتر کمی از آب لبو نیز روی برنج ریخته تا قرمز تر شود دوباره برنج ریخته و از مواد مرغ و لبو اضافه کنید برنج را بمدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید.
در این زمان زرشک را با شکر تفت دهید سپس خلال بادام و پسته را که از قبل با کمی آب و گلاب خیس کردید به زرشک اضافه کنید. برنج دم شده را در دیس بکشید و با خلال پسته و بادام و زرشک روی آن را تزیین کنید و به همراه ترشی یا سالاد نوش جان کنید.