طرز تهیه مافین
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه مافین خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
مافین (Muffin) یکی از کیک های ساده و خوشمزه می باشد که به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه کنید. شیرینی مافین نوعی کیک نیمه شیرین یک نفره است که ظاهری شبیه کیک یزدی دارد و در دو نوع معروف آمریکایی و انگلیسی تهیه میشود. این کیک یکی از سادهترین دستورهای پخت را در میان انواع شیرینی دارد. شما میتوانید این دسر خوش طعم و سالم را با میوههای دلخواهتان تزیین کنید. در این مطلب طرز تهیه مافین را به شما آموزش میدهیم در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم ( برای ۱۲ عدد مافین)
- آرد سفید ۲ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- بکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
- شیر ۱ پیمانه
- نمک نصف قاشق چایخوری
- روغن یک چهارم پیمانه
- شکر سه چهارم پیمانه
- شکلات چیپسی به مفدار لازم (اختیاری)
طرز تهیه
ابتدا فر را روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس ۱۲ کاپ مخصوص پخت مافین را در قالب مخصوص مافین یا سینی فر قرار دهید.
در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
سپس شیر، روغن، تخممرغ و وانیل را باهم ترکیب کنید. سپس مواد را هم بزنید تا ساختاری کاملا یکدست پیدا کنند. حالا این ترکیب را به مخلوط آرد، شکر، بیکینگپودر و نمک اضافه کنید و با استفاده از قاشق یا همزن باهم مخلوط کنید.
درصورتی که تمایل داشته باشید شکلات چیپسی به مافین اضافه کنید، حالا زمان مناسبی است.
حالا مواد تهیه شده را به طور مساوی در کاپهای کاغذی مخصوص پخت کیک بریزید. مافین را در فر قرار داده و ۲۲-۱۸ دقیقه صبر کنید تا بپزد. پس از ۱۸ دقیقه یک خلال دندان در داخل مافین فرو کنید، اگر چیزی از مواد به آن نچسبید، مافین آماده است و باید از فر خارج شود در غیر اینصورت هر دقیقه یک بار پخته شدن مافین را چک کنید.
وقتی مافینها پخت، آنها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه بمانند تا خنک شوند سپس با چایی تازه دم نوش جان کنید.