طرز تهیه مرغ زعفرانی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه مرغ زعفرانی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
زرشکپلو با مرغ یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در بسیاری از مهمانیها و اعیاد سرو میشود. این غذا معمولاً با تکههای بزرگ مرغ زعفرانی آماده میشود و به همین دلیل نیز طعمی بینظیر و غیرقابل وصف دارد. وجود زعفران در هر غذایی، علاوهبر ایجاد طعمی خاص و جذاب در غذا، رنگ و لعاب آن را مجلسیتر میکند. در ادامه قصد داریم تا را به شما آموزش دهیم.برای آشنایی با طرز تهیه مرغ زعفرانی و خوشمزه به صورت مرحله به مرحله با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چلو مرغ زعفرانی
- مخلوط ران و سینه ۲ عدد
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- هویج ۲ عدد
- کره ۵۰ گرم
- زعفران غلیظ دم کرده به مقدار لازم
- نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
- برنج ۲ پیمانه
- زرشک و خلال پسته و بادام برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا داخل تابه کره را ریخته و مقدار روغن بریزید تا کره نسوزد سپس مرغ ها را خوب سرخ کنید.
داخل همان تابه پیاز را نگینی خرد کرده و هویج را حلقه حلقه می کنیم و کمی تفت می دهیم سپس روی مرغ ها زردچوبه و فلفل سیاه و زعفران به مقدار زیاد و نمک اضافه می کنیم و در قابلمه می گذاریم تا مرغ کمی آب بیندازد پس از نیم ساعت مقداری آبجوش ریخته و زمان می دهیم تا مرغ خوب بپزد. در زمان پایانی پخت مرغ مقدار زعفران را روی مرغ ریخته و از روی حرارت برمیداریم و در ظرف سرو میریزیم.
برنج را با نمک از چند ساعت قبل خیس کنید سپس روی حرارت بگذارید و مدام کف روی برنج را گرفته و آن را آبکش کنید، ته قابلمه را ته دیگ سیب زمینی بزارید و برنج را دم کنید.
زرشک را از قبل با مقداری آب خیس کنید. داخل تابه ای کره و روغن ریخته و زرشک را به همراه ۱ غذا خوری شکر خوب تفت دهید تا زرشک پف کنند سپس برنج را کشیده و با زرشک و یا بادام تزئین کنید. نوش جان