طرز تهیه نان اسفناج و پنیر
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه نان اسفناج و پنیر خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
انواع نان ها جزو جدایی ناپذیر زندگی ما ایرانیان است. اسفناج خاصیت زیادی در بهبود فقر اهن و سلامتی دارد اما شاید خوردن ان به تنهایی برای همه خوشایند نباشد به همین دلیل می توان از ترکیب ان با انواع غذاها استفاده کرد نان اسفناج یکی از نان های خوشمزه و خوش طعم است که گزینه مناسبی برای عصرانه و صبحانه است در ادامه با طرز تهیه نان اسفناج و پنیر سالم با ما همراه باشید.
مواد لازم
- اسفناج ۲۵۰ گرم
- شیر ۲۵۰میلی لیتر
- روغن مایع نصف لیوان
- ارد ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ ۲عدد
- بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- جوز هندی ۱/۴قاشق چای خوری
- پنیر فتا ۱/۳قوطی
- پنیر موزارلا ۱ پیمانه به دلخواه
- پودر پیاز و نمک به میزان لازم
- زردچوبه و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه نان اسفناج و پنیر خوشمزه ابتدا مواد میانی را آماده می کنیم اسفناج ها را بشویید و خرد کنید و داخل تابه با حرارت تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شود.
بعد از اینکه آب اسفناج کشیده شد کمی نمک ،فلفل، زردچوبه و پودر پیاز به اسفناج ها اضافه کنید و هم بزنید.
حالا درون کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید تا از لختگی بیرون بیاید و به آن شیر و شکر و نمک و فلفل و روغن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
ارد و بکینگ پودر و جوز هندی را مخلوط کنید و الک کنید سپس طی ۳ مرحله به مخلوط تخم مرغ ها اضافه و هم بزنید.
در ادامه پنیر فتا را مکعبی برش بزنید و به مواد اضافه کنید و در آخر پنیر موزارلا را اضافه کنید و خیلی کم مخلوط کنید
کف قالب مناسب را چرب کنید و خمیر را بریزید در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه اجازه دهید بپزد.
نکات تکمیلی
- نصف قالب را از مواد پر کنید.
- میزان پنیر اختیاری است می توانید کم یا زیاد کنید.
- بعد از اضافه کردن پنیر مواد را طوری مخلوط کنید که تکه های پنیر له نشوند.
- برای تزیین می توانید از مغز تخمه استفاده کنید.