طرز تهیه نان صبحانه
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه نان صبحانه ، یکی از نان های لطیف و خوشمزه را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
نان صبحانه یکی از نان های خوشمزه و بین المللی است که معمولا برای صبحانه سرو می شود و با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این نان یکی از انواع نان های ساده است که بافتی بسیار نرم و لطیف دارد.
نان صبحانه معمولا دستورهای متنوعی دارد و در کشورهای مختلف تهیه می شود. در ادامه طرز تهیه نان صبحانه نرم و لطیف و خوشمزه را به روشی معمول و خانگی به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- آرد سفید ۲ لیوان
- شیر ولرم ۱ لیوان
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۲ عدد
- روغن ½ فنجان (یا ۱۰۰ گرم کره)
- خمیرمایه ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای رومال
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- کنجد و سیاه دانه به مقدار لازم
طرز تهیه نان صبحانه
برای تهیه نان صبحانه نرم و لطیف، ابتدا در ظرفی خمیر مایه را به همراه شیر ولرم و شکر با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. زمان دهید تا خمیر مایه عمل بیاید.
آرد را الک کرده و در یک ظرف گود بریزید و تخم مرغ ها را به همراه کره ی نرم شده و یا روغن به آرد اضافه کنید. سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه کرده و مواد را هم بزنید و ورز دهید تا خمیر نان صبحانه آماده شود. به مدت ۱ ساعت زمان دهید تا خمیر حجیم شود.
بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد، خمیر نان صبحانه را روی میز کار آرد پاشی شده قرار دهید و دوباره کمی ورز دهید و سپس خمیر را به فرم گیس بافت یا دایره دایره کنار هم یا مارپیچ و یا هر فرم دلخواه خودتان بپیچید. روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیر فرم داده را روی آن قرار دهید.
در آخر مواد لازم برای رومال را با هم مخلوط کرده و روی نان صبحانه بزنید و روی آن کنجد و سیاه دانه بپاشید. فر را با حرارت ۱۵۰- ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه زمان دهید تا گرم شود و سپس خمیر نان صبحانه را در فر قرار دهید و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا نان صبحانه پخته شود.
با توجه به متغیر بودن زمان پخت در فرهای مختلف، هرچند وقت نان را چک کرده تا در مدت مناسب و زمانی که پخته شد آن را از فر خارج کنید. نان صبحانه نرم و لطیف شما آماده است، می توانید آن را با انواع مربا، پنیر، عسل، شکلات و… میل کنید.
چند نکته
- به دلخواه می توانید در داخل نان از کشمش، تکه های شکلات، پنیر و شوید و… استفاده کنید.
- اگر از آرد سفید استفاده می کنید نان شما روشن تر می باشد.
- این نان ماندگاری زیادی ندارد و بهتر است در اندازه کم برای هر روز تهیه شود.
- شکل نان به سلیقه خودتان بستگی دارد. می توانید خمیر را به هم ببافید، می توانید رول ها را به صورت دایره ای بچرخانید و یا حتی می توانید خمیر را کاملا ساده و به صورت یک نان گرد در آورید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه نان شیرمال خوشمزه و لطیف و پف دار به روش سنتی
- طرز تهیه نان ویانا حجیم و خوشمزه به روش خانگی
- طرز تهیه نان شیر عسلی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف
- طرز تهیه نان کندو لطیف و خوشمزه با ظاهری زیبا
- طرز تهیه نان قندی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی
- طرز تهیه نان سیمیت ترکیه ای | Simit
- طرز تهیه نان گاتا ارمنی خوشمزه و مخصوص
- طرز تهیه نان پستو ریحان نان خوشمزه و پرطرفدار
- طرز تهیه نان رول دارچینی با کرم پنیری خوشمزه و مخصوص
- طرز تهیه نان سیر با طعمی لذیذ و فوق العاده