طرز تهیه نان کره ای
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه نان کره ای ، یکی از نان های لطیف و خوشمزه را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
نان کره ای یکی از نان های خوشمزه، نرم و لطیف بین المللی است که در تمام دنیا تهیه می شود. این نان معمولا برای صبحانه و عصرانه تهیه می شود.
این نان خوشمزه با دستورهای متنوعی تهیه می شود. در ادامه طرز تهیه نان کره ای نرم و لطیف و مخصوص به روش خانگی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- آرد ۴ لیوان
- کره ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- شکر ۳ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق مرباخوری
- خمیرمایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
- کنجد به مقدار لازم
مواد لازم برای رومال نان
- کره ۵۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه نان کره ای
برای تهیه نان کره ای خوشمزه، ابتدا خمیر مایه را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس روی کاسه را می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر مایه به مدت ۱۰ دقیقه عمل بیاید.
حالا سفیده تخم مرغ ها را جدا می کنیم و به همراه باقی مانده شکر و نمک درون یک کاسه جداگانه می ریزیم. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری به روش بنماری گرم می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس آن را به ظرف سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم.
در این مرحله مخلوط سفیده تخم مرغ را با همزن دستی هم می زنیم تا بافت سفیده تخم مرغ از لختگی خارج شود. در ادامه مخلوط سفیده تخم مرغ را به مخلوط خمیر مایه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
حالا آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه ۳ لیوان از آرد را به مخلوط سفیده تخم مرغ و خمیرمایه اضافه می کنیم و هم می زنیم، سپس مابقی آرد را کنترل شده اضافه می کنیم و ورز می دهیم.
زمانی که خمیری نرم و لطیف حاصل شد، اضافه کردن آرد را متوقف می کنیم. در ادامه خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم تا یکدست شود، سپس درون کاسه را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و خمیر را درون کاسه قرار می دهیم.
در این مرحله روی کاسه را با کیسه فریزر و پارچه تمیز می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم در دمای محیط به مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت ۳۰ دقیقه استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. در ادامه پس از گذشت این زمان خمیر را ورز می دهیم تا پف آن گرفته شود.
حالا خمیر را به ۲ قسمت یکسان تقسیم می کنیم و روی کاغذ روغنی قرار می دهیم. خمیر را با وردنه به قطر ۱ سانتی متر باز می کنیم، سپس روی خمیرها را با کیسه فریزر می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه مجدد استراحت کنند.
در این مرحله پس از گذشت این زمان روی خمیرها را به دلخواه طرح می زنیم. سپس برای رومال، زرده تخم مرغ را به همراه زعفران و کره با چنگال هم می زنیم و مخلوط می کنیم و برس را به زرده تخم مرغ آغشته می کنیم، سپس روی خمیرها می مالیم و مقداری کنجد روی آن ها می پاشیم.
حالا فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه خمیرها را به همراه کاغذ روغنی به سینی فر منتقل می کنیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم.
در این مرحله اجازه می دهیم نان کره ای به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملا بپزد. در ادامه پس از گذشت این زمان نان را از فر خارج می کنیم و بلافاصله مقداری کره یا روغن روی آن می مالیم تا براق و نرم تر شود.
چند نکته
- در آخر به دلخواه می توانید روی نان ها مقداری پودر قند بپاشید.
- فرم دادن خمیر نان کاملا سلیقه ای است، می توانید آنها را رول کرده و به صورت دایره ای بپیچید یا اینکه کاملا ساده و دایره ای شکل پهن کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه نان شیرمال خوشمزه و لطیف و پف دار به روش سنتی
- طرز تهیه نان ویانا حجیم و خوشمزه به روش خانگی
- طرز تهیه نان شیر عسلی خوشمزه با بافتی نرم و لطیف
- طرز تهیه نان کندو لطیف و خوشمزه با ظاهری زیبا
- طرز تهیه نان قندی خوشمزه و مخصوص به روش خانگی
- طرز تهیه نان سیمیت ترکیه ای | Simit
- طرز تهیه نان گاتا ارمنی خوشمزه و مخصوص
- طرز تهیه نان پستو ریحان نان خوشمزه و پرطرفدار
- طرز تهیه نان رول دارچینی با کرم پنیری خوشمزه و مخصوص
- طرز تهیه نان سیر با طعمی لذیذ و فوق العاده