طرز تهیه پای سیب فرانسوی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پای سیب فرانسوی خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
پای سیب یک دسر خوشمزه و پرطرفدار است و یکی از محبوبترین پایها است که با دستور پختهای مختلفی درست میشود. پای سیب از دو خمیر یا کراست تشکیل شده که یکی زیر مواد داخل پای قرار میگیرد و یک لایه هم روی مواد قرار میگیرد. لایه روی پای سیب معمولا به صورت مشبک و طرحدار درست میشود تا ظاهر متفاوتی داشته باشد. در این مطلب طرز تهیه پای سیب ساده و خوشمزه را به شما آموزش میدهیم. در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خمیر پای سیب
- دو فنجان آرد
- یک قاشق چایخوری نمک
- ۵ قاشق چایخوری آب سرد
- یک عدد تخم مرغ
- شیر به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه مواد میانی
- یک سوم فنجان شکر
- سه قاشق غذاخوری آرد
- ۶ تا ۸ عدد سیب پوست کنده شده و خرد شده
- یک قاشق غذاخوری دارچین
- یک قاشق چایخوری جوز هندی
- یک چهارم قاشق چایخوری نمک
- یک سوم فنجان شکر قهوه ای
طرز تهیه
در داخل یک ظرف بزرگ مواد اولیه خمیر پای را با هم ترکیب کرده تا یک خمیر درست شود. سپس خمیر را با دست ورز بدهید. سپس بر روی یک تخته چوبی آرد ریخته و خمیر را بر روی آن با وردنه صاف کنید تا به ضخامت مورد نظر برسد.
خمیر را در داخل قالب یا ظرف مورد نظرتان ریخته و اضافه های خمیر را از اطراف ظرف جدا کنید. در نهایت ظرف خمیر را در داخل یخچال قرار دهید تا خمیرکمی خودش را بگیرد.
برای تهیه مواد میانی کیک پای سیب همه مواد را در داخل ظرفی ریخته و به خوبی مخلوط کنید.
اضافه های خمیر که از ظرف جدا کرده بودید را به شکل نوارهای باریک برش بزنید تا بر روی پای قرار بدهید.
اکنون خمیر را از یخچال بیرون آورده و مواد داخل پای را بر روی آن بریزید. خمیرهایی که به شکل نواری برش زده بودید را به حالت حصیری بر روی ظرف پای قرار دهید و با برس کمی شیر را بر روی آنها بمالید تا سطح روی خمیرها تر باشد.
فر را بر روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و ظرف پای را به مدت ۴۵ دقیقه در داخل فر قرار دهید. اکنون پای سیب تان آماده شده است. نوش جان