طرز تهیه پنینی مرغ
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پنینی مرغ ، غذای خوشمزه ایتالیایی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
پنینی یک ساندویچ درست شده با نان ایتالیایی است که معمولا به صورت برشته یا تست شده و به شکل گرم، سرو میشود. در بسیاری از کشورهای انگلیسی زبان، پنینی محدود به نان خاصی نیست و با نانهای مختلفی تهیه میشود. به ساندویچ هایی که با نانهای حجیم با مرغ یا گوشت در دستگاه تست می شوند، پنینی گفته می شود که انواع مختلفی دارد.
این غذا از ترکیب چند پنیر، گوشت مرغ یا قرمز، درست شده و بصورت سرد و یا گرم سرو می شود.در تهیه پنینی میتوان از نان تست، نان باگت و همبرگر استفاده کرد همچنین پنینی را میتوانید با سس مایونز، سس هلندی پستو و سسهای دیگر میل کنید.
مواد لازم برای ۶ ساندویچ پنینی
نان باگت متوسط ۳ عدد یا نان تست ۶ عدد
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
قارچ ۱۵۰ گرم
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
پنیر گودا ۶ ورقه
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به مقدار دلخواه
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه پنینی مرغ
ابتدا سینه مرغ بدون پوست و استخوان و شسته شده را به صورت مکعبی به اندازه حبه قند یا کمی درشتتر خرد کنید. نمک، فلفل، پودر سیر و کمی روغن مایع اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا تکههای مرغ آغشته به ادویهجات و مزهدار شوند.
یک تابه گریل یا رژیمی را روی شعله گاز گرم کنید. مرغ مزهدار شده را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه خوب تفت بدهید. وقتی رنگ مرغ عوض شد، قارچهای خرد شده را اضافه کنید و باز هم تفت دهید.
در این مرحله روی قارچ و مرغ مقداری آویشن بریزید و کمی هم کره اضافه کنید.وقتی قارچها هم تفت خوردند و آبشان کشیده شد کمی دیگر تفت دهید تا مطمئن شوید گوشت مرغ پخته شده است.
هر نان باگت را به دو قسمت تقسیم کنید. داخل نانها را خالی کنید اما مراقب باشید خیلی توی نان نازک نشود.برای درست کردن پنینی معمولا از داخل نان باگتها سس مایونز بمالید، مقداری نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن هم روی سس مایونز بپاشید.
مقداری پنیر پیتزا روی سس بریزید و نان باگت را با قارچ و مرغ پر کنید. یک ورقه پنیر گودا (سلیقهای و اختیاری است) را هم داخل نان باگت بگذارید.
یک تابه گریل یا رژیمی تمیز را بدون روغن داغ کنید و ساندویچها را کف تابه بچینید. یک ماهیتابه یا قابلمه سنگین را روی ساندویچها بگذارید تا پرس و فشرده شوند. ۳ دقیقه صبر کنید (شعله گاز ملایم باشد) و سپس ساندویچها را با آرامی برگردانید و دوباره تابه یا قابلمه سنگین را روی ساندویچها بگذارید و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
ساندویچ پنینی شما آماده است، آن را با سس دلخواه، دورچین سبزیجات مورد علاقه یا سیب زمینی سرو و میل کنید.روش دیگر این است که ساندویچ را در ساندویچ ساز قرار دهید تا نان آن تست شود.