طرز تهیه چیپس لبو

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیپس لبو خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

چیپس لبو یک جایگزین سالم و خوشمزه برای چیپس‌های معمولی است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این چیپس‌ها سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند و رنگ زیبایی به سفره شما می‌دهند.

طرز تهیه چیپس لبو
طرز تهیه چیپس لبو

مواد لازم

  • لبو: یک کیلوگرم
  • روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری
  • پاپریکا،فلفل سیاه،پودر سیر: به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول: لبوها را بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس با استفاده از رنده مخصوص چیپس، لبوها را به ورقه‌های نازک و یکنواخت برش بزنید.

مرحله دوم: برش‌های لبو را روی یک دستمال کاغذی یا پارچه تمیز پهن کنید تا رطوبت اضافی آن‌ها گرفته شود.

مرحله سوم: در یک کاسه بزرگ، برش‌های لبو را با روغن زیتون، نمک و ادویه‌های دلخواه مخلوط کنید تا همه جای آن‌ها به خوبی به ادویه آغشته شود ورقه‌های لبو را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده، بچینید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید و سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که چیپس‌ها ترد و طلایی شوند، در فر قرار دهید.

مرحله چهارم: می توانید برش‌های لبو را در سبد سرخ‌کن بدون روغن قرار دهید و طبق دستورالعمل دستگاه، آن‌ها را سرخ کنید و چیپس‌های لبو را پس از خنک شدن، سرو کنید.

خواص لبو

طرز تهیه چیپس لبو
طرز تهیه چیپس لبو

چغندر قرمز یا همان لبو از خوراکی های خوشمزه ای است که در فصل پائیز و زمستان می توانید آن را به صورت بخار پز شده روی چرخ دستی ها در خیابان ها ببینید! جالب است بدانید این خوراکی خوشمزه و پر خاصیت علاوه بر ایران در سراسر دنیا نیز وجود دارد. لبو از مغذی ترین خوراکی هایی است که تا به حال خورده اید. به طور خلاصه می توان ۲۵ خاصیت لبو برای درمان بیماری ها را به شرح زیر در نظر گرفت:

  • پائین آورنده فشار خون
  • مفید برای قلب
  • پیشگیری کننده از سرطان ها
  • مفید برای کبد
  • افزایش سطح انرژی بدن
  • کمک به سلامت مغز
  • کاهش دهنده التهاب
  • مفید برای دیابتی ها و کاهش دهنده قند خون
  • پائین آورنده کلسترول بد
  • بهبود گوارش
  • مفید برای خانم های باردار
  • کمک به سلامت چشم و پیشگیری از آب مروارید
  • کمک به درمان کم خونی
  • بهبود سلامت جنسی
  • تقویت دندان ها و استخوان ها
  • کمک به کاهش وزن
  • خواص ضد پیری
  • سلامت و جوانسازی پوست

نکات تکمیلی

  1. برای اینکه چیپس‌های شما تردتر شوند، می‌توانید قبل از پختن، آن‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
  2. برای تنوع می‌توانید از ادویه‌های مختلفی مانند پودر کاری، پودر زنجبیل یا آویشن استفاده کنید.
  3. چیپس‌های لبو را می‌توانید به عنوان میان‌وعده، همراه با سس‌های مختلف یا در سالاد استفاده کنید.