طرز تهیه کاکا کدو حلوایی
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کاکا کدو حلوایی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کاکا کدو حلوایی یک دسر خوشمزه شمالی است که بافت نرم و بسیار معطر دارد به خاطر وجود هل و زعفران و هم برای فصل پاییز عالی است و هم به عنوان یک میان وعده یا دسر مغذی در هر زمان دیگری قابل استفاده است.
مواد لازم
کدو حلوایی (پخته و پوره شده): ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: ¾ پیمانه
شیر یا ماست: نصف پیمانه
روغن مایع: ½ پیمانه
آرد برنج: ۱ و ½ پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
هل ساییده: ۱ قاشق چایخوری پر
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
وانیل: ½ قاشق چایخوری
مغز گردو یا فندق خرد شده: ¼ پیمانه
طرز تهیه
مرحله اول: کدو حلوایی را پوست کنده و به تکههای متوسط خرد کنید سپس با مقدار کمی اب بپزید تا کاملا نرم و پخته شود و بعد از پخت، حتماً کدوها را در یک صافی بریزید و با فشار قاشق، تمام آب اضافی آن را خارج کنید. این کار باعث میشود کاکای شما بافت نرم داشته باشد و خیس نشود.
مرحله دوم: در یک کاسه بزرگ تخم مرغ،شکر،روغن را با همزن خوب بزنید سپس پوره کدو و زعفران دم کرده و ماست یا شیر را به این مخلوط اضافه کنید.
مرحله سوم: در کاسهای جداگانه، آرد، بیکینگ پودر و هل ساییده را با هم مخلوط کنید و مخلوط خشک را به آرامی و در چند نوبت به مواد خیس اضافه کنید و با لیسک به ارامی هم بزنید.در این مرحله میتوانید بخشی از مغز گردو یا فندق خرد شده را به خمیر اضافه کنید.
مرحله چهارم: تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید سپس با ملاقه از مواد بردارید و در تابه ریخته و اجازه دهید با حرارت متوسط دو طرف ان طلایی شود و پس از پخت با مغزیجات خرد شده تزئین کنید.
نکات کلیدی
۱- هل و زعفران این دو ماده، روح اصلی این دسر هستند. حتماً از هل تازه و باکیفیت استفاده کنید.
۲- استفاده از مغزهای محلی مانند گردوی تازه یا فندق، طعم و عطر آن را چندین برابر میکند.
۳- این شیرینی را می توانید در فر نیز بپزید.
۴- به جای شکر از عسل می توانید استفاده کنید.
۵- اگر ارد برنج در دسترس نبود از ارد همه منظوره می توانید استفاده کنید.