طرز تهیه کباب مشتی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ به شما طرز تهیه کباب مشتی یا کباب زردک اصفهانی را آموزش خواهیم داد. در ادامه همراه ما باشید.
کباب مشتی یا کباب زردک یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه شهر اصفهان است که با رسپی های متنوعی درست می شود. کباب مشتی همان طور که از نامش پیداست یعنی کبابی که در مشت جا می شود و به اندازه یک مشت است. این کباب بسیار خوشمزه از زردک یا همان هویج زرد تهیه می شود. این کباب را همراه با نان یا برنج می توانید سرو کنید. این غذا خیلی ساده و سریع تهیه می شود و می تواند یک گزینهی بسیار عالی برای شام یا ناهار باشد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب مشتی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- زردک ۳ عدد
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- آرد نخودچی به مقدار لازم
- سرکه و شیره انگور به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا زردک ها را خوب بشورید و پوست بگیرید سپس رنده ریز بزنید و کنار بگذارید. پیاز را نیز پوست گرفته و رنده ریز بزنید آب پیاز را کاملا بگیرید تا کباب را در هنگام پخت شل نشود.
گوشت چرخ کرده را به همره زردک و پیاز و ادویه ها و نمک اضافه کنید و هم بزنید سپس به تدریج کمی آرد نخودچی اضافه کنید تا مایه کباب منسجم شود سپس مواد را خوب ورز دهید.
داخل تابه مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس از مواد کباب به اندازه یک گردو بردارید و در مشت خود به آن فرم دهید سپس داخل روغن داغ سرخ کنید.
وقتی همه کباب ها سرخ شدند آنها را در یک طرف تابه قرار دهید سرکه و شیره انگور را با هم مخلوط کنید می توانید از مقدار مساوی این ترکیب استفاده کنید و یا بنا به ذائقه خود ترش تر یا ملس تهیه کنید.
سپس سرکه و شیره را داخل تابه کباب ها ریخته و کمی آب جوش بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت کباب پخته و آبش تمام شود سپس به همراه نان و یا برنج یا این غذا را می توانید سرو کنید. نوش جان