طرز تهیه کرم انبه

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کرم انبه خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کرم انبه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب تابستانی است که با طعمی شیرین و بافت نرم، حسابی دلنشین است و بخاطر وجود انبه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن،محافظت از قلب،کمک به حفظ سلامت قلب،بهبود سیستم گوارش و .. می شود همچنین شما برای تهیه این دسر خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید در ادامه با طرز تهیه دسر شیک و مجلسی کرم انبه همراه ما باشید.

طرز تهیه کرم انبه
طرز تهیه کرم انبه

مواد لازم

  • انبه رسیده: ۳ عدد
  • شکر: به میزان دلخواه (بسته به شیرینی انبه)
  • شیر: ۱ لیوان
  • خامه صبحانه: ۱ بسته
  • ژلاتین: ۲ ورق
  • آب سرد: ۱/۴ پیمانه
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه

مرحله اول: ورق‌های ژلاتین را در آب سرد خیس کنید تا نرم شوند و با استفاده از بخاری کتری به روش بنماری انها را ذوب کنید سپس انبه‌ها را پوست بگیرید، هسته آن‌ها را جدا کرده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.

مرحله دوم: انبه‌های خرد شده، شیر، شکر و وانیل را داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله سوم: ژلاتین‌های بنماری شده را به مخلوط انبه اضافه کنید سپس خامه صبحانه را به مواد اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید.

مرحله چهارم: مایه کرم را در قالب مورد نظر ریخته و به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.

کرم انبه با بستنی

طرز تهیه کرم انبه
طرز تهیه کرم انبه

مواد لازم

  • انبه رسیده: ۲ عدد
  • بستنی وانیلی: ۲ پیمانه
  • شیر: ۱ پیمانه
  • شکر: به مقدار دلخواه (بسته به شیرینی انبه)
  • خامه: ۱/۲ پیمانه (اختیاری)
  • عصاره وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری (اختیاری)

طرز تهیه

مرحله اول: انبه ها را پوست کنده و هسته آنها را جدا کنید. سپس آنها را به قطعات کوچک خرد کنید.

مرحله دوم: انبه های خرد شده، شیر، شکر، خامه، وانیل، بستنی در مخلوط کن بریزید و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست و صاف شوند. اگر دوست دارید کرم شما غلیظ تر باشد، می توانید مدت زمان مخلوط کردن را بیشتر کنید.

مرحله سوم: کرم انبه را در لیوان یا ظرف مورد نظر خود بریزید. برای تزئین می توانید از برش های انبه، خامه فرم گرفته، استفاده کنید همچنین می توانید مواد را به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید و بعد سرو کنید.

موس انبه 

طرز تهیه کرم انبه
طرز تهیه کرم انبه

مواد لازم

  • انبه رسیده: ۲ عدد بزرگ
  • خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
  • ژلاتین: ۲ ورق
  • شکر: به مقدار دلخواه (بسته به شیرینی انبه)
  • آب سرد: ۱/۴ پیمانه
  • عصاره وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری (اختیاری)

طرز تهیه

مرحله اول: ورق‌های ژلاتین را در آب سرد خیس کنید تا نرم شوند سپس روی بخاری کتری به روش بنماری ذوب کنید.

مرحله دوم: انبه‌ها را پوست کنده، هسته آن‌ها را جدا کرده و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس آن‌ها را در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید تا پوره شوند و در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی گرم شود.

مرحله سوم: ژلاتین‌های نرم شده را به پوره انبه گرم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شوند سپس خامه صبحانه را در ظرفی مناسب بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

مرحله چهارم: مخلوط پوره انبه و ژلاتین را به آرامی به خامه فرم گرفته اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله پنجم: شکر و عصاره وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید و مخلوط را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد.

کرم انبه با بیسکویت

طرز تهیه کرم انبه
طرز تهیه کرم انبه

مواد لازم

  • بیسکویت پتی بور: یک بسته
  • کره آب شده: نصف پیمانه
  • انبه رسیده: ۲ عدد بزرگ
  • خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
  • شکر: به مقدار دلخواه (بسته به شیرینی انبه)
  • ژلاتین: ۲ ورق
  • آب سرد: ۱/۴ پیمانه
  • عصاره وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری (اختیاری)

طرز تهیه

مرحله اول: بیسکویت‌ها را در غذاساز یا با وردنه خرد کنید تا پودر شوند سپس کره آب شده را به پودر بیسکویت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست به دست آید.

مرحله دوم: کف یک قالب با ارتفاع مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط بیسکویت و کره را در آن بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید و قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا لایه بیسکویت سفت شود.

مرحله سوم: انبه ها را پوست بگیرید و هسته ان را جدا کنید سپس انبه های خرد شده و شکر را داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید.

مرحله چهارم: ژلاتین را به همراه کمی اب سرد مخلوط کنید و به روش بنماری ذوب کنید سپس خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد حالا ژلاتین و پوره انبه را به خامه اضافه کنید.

مرحله پنجم: لایه کرم آماده شده را روی لایه بیسکویت سفت شده بریزید و به آرامی صاف کنید و قالب را به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا خودش را بگیرد.

نکات تکمیلی

  1. برای اینکه لایه‌های دسر بهتر به هم بچسبند، بهتر است قبل از ریختن لایه کرم روی لایه بیسکویت، لایه بیسکویت را کمی خیس کنید.
  2. می‌توانید از قالب‌های مختلف برای سرو این دسر استفاده کنید.
  3. برای یک طعم متفاوت‌تر، می‌توانید به جای بیسکویت پتی بور از بیسکویت‌های دیگر مانند بیسکویت شکلاتی یا بیسکویت زنجبیلی استفاده کنید.
  4. اگر دوست دارید، می‌توانید یک لایه ژله انبه‌ای را روی لایه کرم بریزید.
  5. برای تزیین دسر می‌توانید از شکلات رنده شده، میوه‌های خشک شده یا آجیل استفاده کنید.
  6. اگر می‌خواهید موس شما شیرین‌تر شود، می‌توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.
  7. اگر ژلاتین در دسترس ندارید، می‌توانید از پودر ژلاتین استفاده کنید.
  8. استفاده از خامه باعث می شود کرم انبه شما غلیظ تر و خوشمزه تر شود. اما اگر دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید.
  9. عصاره وانیل طعم کرم انبه را بهتر می کند. اما اگر در دسترس ندارید می توانید از آن صرف نظر کنید.
  10. اگر از انبه‌های خیلی شیرین استفاده می‌کنید، ممکن است نیازی به اضافه کردن شکر نباشد.