طرز تهیه کشکو دامغانی
ر این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کشکو دامغانی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کشک بادمجان یک غذای سنتی و اصیل است که بسیار مقوی و لذیذ است و به شیوه های متنوع تهیه می شود و عموما از کشک،بادمجان،گردو،پیاز و سیر و نعناع درست می شود کشکو دامغانی یکی از غذاهای محلی دامغان است که بسیار آسان و راحت است در ادامه با طرز تهیه کشک و بادمجان دامغانی خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
- بادمجان ۴ عدد
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۴ حبه
- کشک ۱ لیوان
- نعنا خشک ۳ قاشق غذاخوری
- نمک،زردچوبه به میزان لازم
- فلفل سیاه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول: پیاز را نگینی ریز خرد کنید و درون تابه کمی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس پیازها را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله دوم: بادمجان ها را ریز خرد کنید و کمی که پیاز سبک شد اضافه کنید و آنها را سرخ کنید.
مرحله سوم: پس از سرخ شدن بادمجان سیر را له کرده و به تابه اضافه کنید تا عطر آن خارج شود حالا نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
مرحله چهارم: گوجه فرنگی ها را ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید تا کمی آب کشیده شود.
مرحله پنجم: در تابه ای دیگر کمی روغن بریزید و نعنا را در حد دو دقیقه تفت دهید سپس به مواد دیگر اضافه کنید.
مرحله ششم: کشک را با دو لیوان آب رقیق کنید و درون تابه بریزید و با شعله ملایم اجازه دهید کمی غلیظ شود
مرحله هفتم: کشکو دامغانی شما آماده است به همراه نان خشک نوش جان کنید.
نکات تکمیلی
۱_ برای غلیظ شدن این غذا می توانید مقداری نان سبوس دار خرد شده به قابلمه اضافه کنید.
۲_حواستان باشد کشک زیاد نجوشد .