طرز تهیه کباب مرغ تند

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کباب مرغ تند به روش های مختلف را خواهیم گفت تا بدانید تهیه آن چه فوت و فن هایی دارد. در ادامه با ما همراه باشید.

کباب مرغ تند از غذاهای محبوب در سراسر دنیا است و در کشورهای مختلف از جمله مکزیک درست می‌شود. همچنین طرز تهیه کباب مرغ تند خوشمزه بسیار راحت و با ساده‌ترین مواد صورت می گیرد. کباب مرغ کالری پایینی دارد و یکی از بهترین غذاهای رژیمی شناخته می‌شود. در ادامه پخت کباب مرغ تند به روش‌های مختلف را آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه کباب مرغ تند مکزیکی

مواد لازم

  • سینه مرغ ۲ عدد
  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • ماست چکیده ۱ پیمانه
  • سس مایونز ۱ پیمانه
  • رب گوجه‌فرنگی ۱ پیمانه
  • روغن زیتون ۱ فنجان
  • کره ۱۰۰ گرم
  • آب پنیر ۱ فنجان
  • آب‌لیمو ۱ فنجان
  • ماست ۱ فنجان
  • نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، فلفل هندی، زردچوبه و رزماری، به میزان لازم

طرز تهیه

  • در ابتدای کار سینه مرغ را به‌صورت مکعبی خرد کنید و در یک ظرف نسبتاً بزرگ بریزید. سیر و پیازها به‌صورت جداگانه رنده کنید و بر روی تکه‌های مرغ بریزید.
  • ماست، آبلیمو، سس مایونز، رب گوجه‌فرنگی و سایر ادویه‌های ذکر شده را به ظرف اضافه کنید. تمام مواد را به مدت چند دقیقه با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس بر روی ظرف سلفون بکشید و به مدت ۱ تا ۲ شب درون یخچال قرار دهید.
  • بعد از بیرون آوردن ظرف مرغ آنها را به سیخ چوبی بکشید و کنار بگذارید. سپس با استفاده از روغن و کره تابه را چرب کنید و سیخ‌های مرغ را درون آن بچینید و سرخ کنید. این غذا را می‌توانید همراه با پلوی زعفران سرو نمایید.
خواندن
طرز تهیه ماهی صبور ، یکی از غذای محبوب محلی خوزستان
طرز تهیه کباب مرغ تند مکزیکی
طرز تهیه کباب مرغ تند مکزیکی

طرز تهیه کباب مرغ تند به روش رستورانی

مواد لازم

  • ران مرغ ۶۰۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
  • فلفل تند ۱ عدد
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • سیر ۱ حبه
  • کره ۲۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل پولبیبر ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک ۱ قاشق چای‌خوری
  • آویشن نصف قاشق چایخوری
  • زیره نصف قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  • استخوان‌های ران مرغ را جدا کنید و آنها را در اندازه‌های کوچک و مکعبی خرد کنید. مرغ‌های خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید. فلفل تند، فلفل دلمه‌ای، پیاز رنده شده و سیر رنده شده را درون میکسر یا مخلوط‌کن بریزید.
  • رب گوجه‌فرنگی، آویشن، پودر زیره، فلفل پولبیبر، نمک، کره و روغن زیتون را به میکسر اضافه کنید و همه مواد را با یکدیگر میکس نمایید تا به یک بافت منسجم و یکدست برسند.
  • مواد میکس شده را به کاسه مرغ اضافه کنید و به مدت چند دقیقه با استفاده از دست آنها را با یکدیگر ترکیب کنید. در ادامه یک سلفون بر روی کاسه بکشید و به مدت چند ساعت درون یخچال بگذارید تا ادویه‌ها به خورد مرغ‌ها بروند.
  • پس از گذشت ۲ تا ۳ ساعت کاسه حاوی مرغ را از یخچال خارج کنید و به سیخ بکشید. برای پخت این غذا می‌توانید از تابه، فر یا زغال استفاده کنید. زغال‌ها را روشن کنید و سیخ‌ها را بر روی منقل بچینید.
  • سیخ‌های کباب مرغ تند را هر از گاهی بچرخانید و برای آن که خشک نشوند با استفاده از برس بر روی آنها کره بمالید. می‌توانید به دلخواه خود چند عدد فلفل سبز و گوجه‌فرنگی را کباب کنید. غذای شما آماده شده و می‌توانید با نان یا برنج میل نمایید.
خواندن
طرز تهیه قیمه لا پلو (قیمه شاه عباسی)، خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه کباب مرغ تند به روش رستورانی
طرز تهیه کباب مرغ تند به روش رستورانی

طرز تهیه کباب مرغ تند مراکشی

مواد لازم

  • سینه مرغ ۴ تکه
  • سیر ۴ حبه
  • فلفل قرمز ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر زیره نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر گشنیز ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک ۱ قاشق چای‌خوری
  • گشنیز و جعفری ساطوری شده، ۵ قاشق غذاخوری
  • آبلیمو ۵ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  • روغن زیتون، سیر، پودر گشنیز، پودر زیره، آبلیمو، پودر فلف قرمز و نمک را درون مخلوط‌کن بریزید و با هم میکس کنید. در صورتی که مواد سفت شدند مقداری آب یا سرکه سیب به آن اضافه کنید. سپس گشنیز و جعفری ساطوری شده را به مواد اضافه کنید و مجدد مواد را با هم میکس نمایید.
  • بعد از خارج کردن استخوان‌های مرغ هر یک از تکه‌ها را به دو تا سه قسمت برش بزنید. سپس تکه‌های مرغ را با گوشت‌کوب بکوبید و همراه با مواد میکس شده درون یک ظرف بزرگ بریزید.
  • مرغ و مواد را با هم مخلوط کنید و پس از کشیدن سلفون بر روی آن به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید. پس از گذشت این زمان ظرف را از یخچال خارج کنید و یک تابه با حرارت ملایم بر روی اجاق گاز بگذارید.
  • مرغ‌ها را داخل تابه‌ای که چرب کردید بچینید تا پخته شوند. به جای تابه می‌توانید مرغ تند را درون فر کباب کنید. پس از طلایی شدن کباب‌ها آنها را برگردانید تا سمت دیگر نیز پخته شود.
طرز تهیه کباب مرغ تند مراکشی
طرز تهیه کباب مرغ تند مراکشی

نکات طرز تهیه کباب مرغ تند

  • میزان فلفل در درست کردن کباب مرغ تند کاملاً سلیقه‌ای بوده و برای این که شبیه به طعم اصلی شود باید از فلفل زیادی استفاده کنید.
  • برای تهیه این کباب می‌توانید هنگام سیخ کشیدن به شکل‌های مختلف مانند دایره و حلزون آن را بپیچید.
  • پس از آن که کباب مرغ آماده شد برای این که طعم بهتری بگیرد آن را درون کره ذوب شده قرار دهید.
  • بهترین زمان استراحت دادن به مایه کباب یک الی دو شب است.
  • به جای رب گوجه‌فرنگی می‌توانید از زعفران استفاده کنید.
  • ماست چکیده بافت کباب مرغ را نرم می‌کند.
  • برای تندتر شدن کباب مرغ هنگام سیخ کشیدن بین جوجه‌ها فلفل دلمه‌ای قرار دهید.
  • در صورتی که از طعم سیر خوشتان نمی‌آید می‌توانید پودر سیر را جایگزین آن کنید.
  • در صورت تمایل به مایه کباب مقداری سس کچاپ تند قرمز اضافه کنید.
خواندن
طرز تهیه مرغ زعفرانی خوشمزه و مجلسی

کباب مرغ تند برای افرادی که علاقه زیادی به فلفل و غذاهای تند دارند انتخاب بسیار خوبی است. طرز تهیه کباب مرغ تند به شیوه‌های مختلف در این مقاله توضیح داده شد و شما به هر روشی که راحت هستید می‌توانید آن را تهیه و در کنار دوستان و خانواده خود نوش جان کنید.