طرز تهیه باقلا قاتق

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه باقلا قاتق ، یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای محبوب شمالی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

باقلا قاتق گیلانی جزء یکی از معروف ترین غذاهای شمالی می باشد که بیشتر از بقیه غذاها جای خودش را در اکثر نقاط کشورمان باز کرده است. این خورش به نام های دیگری مانند باقالی خورش یا خورش گل در چمن هم معروف می باشد.

باقلا قاتق با یک نوع باقالی مخصوص به نام پاچ باقالا (لوبیا رشتی، لوبیا کشاورزی) تهیه می شود که مخصوص شمال کشور می باشد. این خورش فوق العاده لذیذ است و بسیار سریع حاضر می شود. اگر تصمیم به امتحان این غذا دارید، در ادامه همراه ما باشید تا با طرز تهیه باقالا قاتق گیلانی آشنا شوید.

طرز تهیه باقلا قاتق
طرز تهیه باقلا قاتق

مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق

  • پاچ باقلای کشاورزی ۳۰۰گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شوید خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • کره یا روغن زیتون ۱۰۰ گرم
  • سیر کوبیده شده ۴ حبه
  • آب ۱ لیتر
  • دارچین به مقدار نیاز
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه باقلا قاتوق گیلانی

پوست باقالا را جدا کنید و به همراه کمی روغن یا کره تفت دهید. بعد از کمی تفت دادن باقلا، سیر کوبیده شده، شوید و کمی زردچوبه و نمک  را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب تفت بخورند.

سپس ۱ لیتر آب روی آنها بریزید تا باقلا نیم پز شود و وقتی آب داخل  باقلا به جوش آمد تخم مرغ ها را به آنها اضافه میکنیم. تخم مرغ ها باید کاملا پخته شوند و نباید در غذا هم زده شوند. در پایان پخت باقلا هم میتوانید آن را با کمی دارچین و نمک خوش عطر تر و لذیذ تر کنید.

خواندن
طرز تهیه کتلت عدس خوشمزه و خانگی

نکات قابل توجه

– پاچ باقلای خشک را از فروشگاه های خوارو بار می توان خرید.

– پاچ باقلا دو نوع است: پاچ باقلای محلی که پس از پخته شدن شکل خود را حفظ می کند و پاچ باقلای کشاورزی که زودپز بوده و اگر زیاد پخته شود له می شود.

– تخم مرغ را نباید داخل غذا هم بزنید.

– شوید اگر خیلی زیاد باشد موجب تلخی غذا می شود.

– اگر از باقلای تازه محلی استفاده می کنید، نیاز به خیس خوردن ندارد، ولی نوع خشک آن احتیاج به خیس خوردن دارد.

– حتما باقلا را از شب قبل خیس کنید تا پوست آن راحت جدا شود.

طرز تهیه باقلا قاتق
طرز تهیه باقلا قاتق

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید: