طرز تهیه کوکو شیرین

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کوکو شیرین خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کوکو شیرین از غذاهای سنتی و محلی شهر قزوین و مشهد است. این غذا به عنوان شیرینی نیست بلکه کوکو است با طعم شیرین. در واقع کوکوی شیرین پای ثابت مجالس و مهمانی‌ها است و به‌ صورت سرد یا گرم برای پیش‌غذا یا دسر سرو می‌شود. افرادی که به غذاهای شیرین علاقه دارند حتما این غذا را تهیه و میل کنند. این کوکوی جذاب با سیب زمینی و ادویه ها و زعفران تهیه می شود. اگر می خواهید کوکویی متفاوت و جدید تهیه کنید حتما با استفاده از این دستور پخت کوکو شیرین را امتحان کنید.

طرز تهیه کوکو شیرین

مواد لازم بار یتهیه کوکو شیرین

  • سیب زمینی ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • شکر ۲ ق غذا خوری
  • شربت بار ۱۰ ق غذاخوری
  • روغن یا کره ۲ ق غذاخوری
  • وانیل ۱/۴ ق مربا خوری
  • زغفران غلیظ دم کرده ۱ ق غذا خوری
  • هل ۱/۴ ق مربا خوری

مواد لازم برای تهیه شربت بار یا شیره

  • شکر ۱ پیمانه
  • آب ۱/۲ پیمانه
  • گلاب ۱/۴ پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم
  • جوهر لیمو نوک ق چای خوری

طرز تهیه کوکو شیرین

در ابتدا باری تهیه کوکو شیرین باید شیره یا همان شربت بار را تهیه کنید. برای این کار داخل یک قابلمه شکر و آب را بریزید و هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کم کم شکر ذوب شود. وقتی کمی شربت غلیظ شد زعفران و جوهر لیمو را اضافه کنید و برای ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید تا بجوشد و بعد از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.

خواندن
طرز تهیه کوکو تره فرنگی ساده خوشمزه و خانگی

در ادامه سیب زمینی های را بشورید و داخل قابلمه بریزید و با مقداری آب بگذارید تا پخته شود. سپس پوست سیب زمینی را جدا کنید و صبر‌ کنید تا خنک شود و بعد خوب بکوبید. زعفران را خوب بسابید و با مقداری یخ بگذارید روی حرارت کتری تا دم بکشد و خوش رنگ شود.

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را با همزن دستی یا برقی بزنید تا کمی کف کند و سفید رنگ شود. زرده تخم مرغ را به همراه شکر و زعفران و وانیل و هل خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود. سپس زرده را به سیب زمینی و کره یا روغن را اضافه کنید و خوب با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود و بعد سفیده را طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

در ادامه کف یک ظرف پیرکس را چرب کنید و مواد کوکو را داخل ظرف ریخته و روی آن را صاف کنید و در فر ۱۹۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا کوکو پخته شود و بعد شیره یا همان شربت بار را به اندازه ۱۰ ق اضافه کنید و گریل فر را روشن کنید تا سطح کوکو شیرین طلایی شود. نوش جان.