طرز تهیه کوکی رژیمی

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کوکی رژیمی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

جو دوسر پرک از دسته موادی است که فیبر بالایی دارد و برای کسانی که رژیم دارند کمک به سیری طولانی تر می کند و اگر در رژیم خود دنبال شیرینی خوشمزه هستید به شما کوکی رژیمی جو دوسر پرک را پیشنهاد می کنم.

طرز تهیه کوکی رژیمی
طرز تهیه کوکی رژیمی

مواد لازم

جو دوسر پرک: ۱ پیمانه
موز رسیده: ۲ عدد
کره بادامزمینی: ۲ قاشق غذاخوری
عسل یا شیره خرما: ۲ قاشق غذاخوری
دارچین: ۱ تا ۲ قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ½ قاشق چایخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه

مرحله اول: فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و در یک کاسه بزرگ، جو دوسر پرک، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم: در یک کاسه جداگانه، موزها را با پشت چنگال کاملاً له کنید تا به حالت پوره درآید و پوره موز، کره بادام زمینی و عسل (یا شیره خرما) را به مواد خشک اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست تشکیل شود.

مرحله سوم: با قاشق، مقداری از خمیر را بردارید و با دست به شکل گلوله های کوچک درآورید. سپس آنها را روی سینی فر بچینید و کمی فشار دهید تا صاف شوند.

مرحله چهارم: کوکی ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا لبه های آنها طلایی شود و پس از خارج کردن از فر، اجازه دهید کوکی ها برای چند دقیقه روی سینی کاملاً خنک شوند. این کار به استحکام بافت آنها کمک میکند.

نکات کلیدی

۱- برای مغذی تر و خوشمزه تر شدن، میتوانید به خمیر کوکی، گردو یا بادام خردشده، کشمش، تکه های شکلات تلخ (۸۵٪) یا دانه چیا اضافه کنید.
۲- اگر کوکی های نرمتری میخواهید، میتوانید نیمی از جو پرک را آسیاب کنید تا بافت خمیر یکدست تر شود.
۳- اگر کره بادام زمینی ندارید، از کره بادام یا کره فندق استفاده کنید. برای رژیم وگن نیز میتوانید کره بادامزمینی را با پوره سیب بدون شکر جایگزین کنید . اگر موز دوست ندارید، پوره سیب یا کدو حلوایی پخته و له شده جایگزین مناسبی است .