طرز تهیه کیک کاپوچینو
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک کاپوچینو خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک کاپوچینو (Cappuccino cake) یک کیک بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان عصرانه یا دسر و کیک های کافی شاپی مورد استفاده قرار می گیرد. طعم و عطر کاپوچینو در کیک، طعم خوشایندی را به آن می دهد. این کیک ساده را در کنار چای سرو کنید و از بوی آن لذت ببرید. در ادامه با آموزش کامل طرز تهیه کیک کاپوچینو با ما همراه باشید.
مواد لازم
- تخم مرغ چهار عدد
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
- گردو پودرشده صد گرم (اختیاری)
- آرد دو و نیم لیوان
- روغن یک لیوان
- شکر یک لیوان
- شیر نصف لیوان
- کاپوچینو فوری دو بسته
طرز تهیه کیک کاپوچینو
در ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم می کنیم تا فر گرم شود. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک نموده کنار میگذاریم سپس نصف لیوان شیر و کاپوچینو را باهم مخلوط کرده و کنار می گذاریم.
زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کرده سفیده را کاملا فرم داده و کنار میگذاریم. سپس زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب هم زده تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن و مخلوط شیر و کاپوچینو را اضافه میکنیم بیست ثانیه با همزن میزنیم.
در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه نموده و به آرامی با قاشق چوبی یا لیسک هم میزنیم.
سپس در مرحله آخر گردو را اضافه می کنیم و در نهایت سفیده تخم مرغ را اضافه میکنیم و فقط درحد مخلوط شدن هم میزنیم و در قالب چرب و آرد پاشی شده میریزیم و در فر گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ – ۱۸۰ به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه میپزیم.
وقتی کیک پخته شد قالب را از فر خارج کرده تا خنک شود. سپس کیک کاپوچینو را به آرامی از از قالب خارج می کنیم و با شکلات یا خامه فرم گرفته تزیین می کنیم. نوش جان.