طرز تهیه گراتن پاستا
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه گراتن پاستا آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
گراتن (gratin) نوعی غذای فرانسوی خوشمزه است که طرفداران بسیاری دارد. گراتن پاستا غذایی خوش طعم و مقوی است که بر خلاف نام سختی که دارد، دارای روش پخت آسان می باشد. سطح رویی این غذا به رنگ طلایی است که شکلی زیبا و شیک به آن می بخشد. طبخ این غذا در ظرف های ویژه ای صورت می گیرد که در همان ظرف نیز میل می شود. گراتن پاستا از نظر طعم بسیار شبیه به لازانیا است و برای تهیه آن از پاستا فرمی استفاده می شود. در ادامه با آموزش طرز تهیه گراتن پاستا همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه گراتن پاستا
- پاستا فرمی ۱ بسته
- گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
- قارچ ۲۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- رب ۲ ق غذا خوری
- فلفل دلمه ۱ عدد
- پنیر پیتزا به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس بشامل
- شیر ۱ پیمانه
- کره ۵۰ گرم
- آرد ۲ ق غذا خوری
- نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا برای تهیه گراتن پاستا ، پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با مقداری زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و به همراه آن کمی فلفل سیاه و پودر سیر بزنید و گوشت را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
فلفل دلمه را نصف کنید و به قطعات ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید و در ادامه قارچ ها را خوب بشورید و اسلایس کنید و به همراه مواد دیگر با حرارت بالا تفت داده تا آب قارچ کشیده شود در انتها رب و آویشن را افزوده و هم بزنید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوش رنگ شود سپس از روی حرارت بردارید.
یک قابلمه را پر کنید و داخل آن کمی روغن و نمک بریزید و اجازه دهید به جوش بیاد سپس پاستا را داخل قابلمه ریخته و صبر کنید تا نرم شود و آبکش کنید.
برا یتهیه سس بشامل داخل یک تابه کره را ریخته تا ذوب شود سپس آرد را اضافه کنید و به همراه کره کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود سپس شیر را که از قبل در دمای محیط قرار دادید به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت برسد سپس در انتها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و از روی حرارت بردارید.
کف یک ظرف پیرکس را کمی چرب کنید. پاستا را می توانید با مواد میانی مخلوط کنید سپس داخل ظرف ریخته و یا لایه به لایه این کار را انجام دهید. کف ظرف مقداری پاستا ریخته و مواد گوشتی و کمی سس بشامل و همین طور لایه ها را تکرار کنید تا مواد تمام شود.
سپس در انتها باقی مانده ی سس بشامل را به همراه پنیر پیتزا روی مواد ریخته و در فر به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید و در انتها ۵ دقیقه روی فر را روشن کنید تا سطح گراتن پاستا طلایی شود. نوش جان.