کیک روانی پرتقالی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک روانی پرتقالی ، کیک خوشمزه ترکی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک روانی پرتقالی ، کیک بسیار خوشمزه و با طرز تهیه ی بسیار راحتی می باشد. این کیک برای عصرانه و دور همی های خانوادگی بسیار مناسب است. در ادامه با آموزش کامل این کیک خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱ لیوان سرخالی
- روغن مایع ۱ لیوان
- ارد ایرمیک ۱ لیوان
- ماست ۱ لیوان
- آرد ۱/۵ لیوان
- وانیل ۱ پاکت (۵گرم )
- بگینک پودر ۲/۵ق چ
- پوست پرتقال رنده شده ۱ پرتقال
- ۱ قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه فشرده شده
مواد لازم برای شربت
- ۳ لیوان شکر
- ۳٫۵ لیوان آب
- نصف لیمو ترش
طرز تهیه کیک روانی پرتقالی
برای درست کردن روانی پرتقالی ابتدا مواد شربت (آب و شکر) را با هم مخلوط نمایید و روی حرارت زیاد بگذارید تا شروع به جوش کند. نزدیک به قوام رسیدن آب نصف لیمو را ریخته و بعد ۵ دقیقه دیگر آن را بجوشانید و سپس شربت را کنار بگذارید تا خنک گردد.
تخم مرغ و شکر و وانیل را در یک طرف بربزید با هم زن ۵ الی ۶ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید. تا زمانی که رنگ تخم مرغ کرم رنگ بشود و مایه قوام بگیرد. سپس در هنگام زدن ماست و روغن و ایرمیک را هم بریزید.
در آخر هم پوست پرتقال رنده شده، آرد و بگینک پودر الک شده را اضافه کنید و کوتاه بهم بزنید. مایه کیک را در ظرف چرب شده بربزید.
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ گرم کنید.کیک را در فر به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه میپزیم تا رنگش تغییر کند. بعد از درآوردن کیک از فر بگذارید ۵ دقیقه استراحت نماید و سپس آب پرتقال را به آن اضافه می کنیم.
سپس با خلال دندون روی کیک حفراتی ایجاد کنید و شربت سرد را روی کیک ولرم بریزید اجازه بدهید تا کیک خنک شده و شربت جذب کیک شود. بعد از ۲تا ۳ ساعت کیک روانی پرتقالی را برای سرو کردن برش بزنید و تزیین کنید. نوش جان.