کیک هل و گلاب
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک هل و گلاب مجلسی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک هل و گلاب یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه ایرانی است که عطر و طعم بسیار جذابی دارد و گزینه بسیار مناسبی برای عصرانه و مهمانی ها می باشد. برای آموزش کامل این کیک خوشمزه در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم
- ۱ و نیم پیمانه آرد
- ۳ عدد تخم مرغ
- ۱ پیمانه شکر
- ۱/۲ ق غ هل
- ۱/۴ پیمانه شیر
- ۱/۲ پیمانه روغن
- ۱/۴ پیمانه گلاب
- ۱ و نیم ق چ بکینگ پودر
- ۱/۲ ق چ وانیل
طرز تهیه کیک هل و گلاب
ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. آرد را با بکینگ پودر مخلوط کنید و چند بار الک کنید تا آرد سبک شود.
سپس داخل ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و به آن وانیل ، هل اضافه کنید و به مدت ۵ تا۶ دقیقه با دور تند همزن ، هم بزنید تا حجم تخم مرغ ها چند برابر شود. بعد به آن شکر را اضافه کنید و مقداری دیگر هم بزنید.
بعد از حل شدن شکر در تخم مرغ ،روغن ، گلاب و شیر را اضافه کنید و حدود ۱۰ تا ۱۵ ثانیه هم بزنید.مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به موادتان اضافه کنید و با لیسک شروع به هم زدن کنید.
کف قالب مورد نظرتان را کمی چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید سپس قالب کیک را در طبقه وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید.
در نهایت پس از گذشت این زمان کیک را تست می کنیم، اگر کیک پخته بود آن را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در آخر کیک را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و به صورت دلخواه برش می زنیم. نوش جان.