طرز تهیه ارده و شیره
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه ارده و شیره خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
ارده و شیره یکی از ترکیبهای سنتی و بسیار محبوب در بسیاری از فرهنگهاست. این دسر یا صبحانه مقوی، سرشار از انرژی و مواد مغذی است. برای تهیه ارده و شیره در خانه، به مواد اولیه بسیار کمی نیاز دارید.
مواد لازم
ارده: ۳ قاشق غذاخوری
شیره انگور یا خرما: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول: در یک ظرف مناسب، مقدار مساوی ارده و شیره را با هم مخلوط کنید. میتوانید با توجه به ذائقه خود، مقدار شیره یا ارده را بیشتر کنید.
مرحله دوم: مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند. برای مخلوط کردن بهتر میتوانید از همزن دستی یا برقی استفاده کنید و برای طعمدار کردن ارده و شیره میتوانید از موادی مانند دارچین، هل، گردو، بادام، کنجد و یا کمی آبلیمو استفاده کنید.
نکات تکمیلی
- برای داشتن طعم دلپذیر، بهتر است نسبت ارده و شیره را به صورت مساوی در نظر بگیرید. اما میتوانید با توجه به ذائقه خود این نسبت را تغییر دهید.
- هر نوع شیره طبیعی برای تهیه ارده و شیره مناسب است. شیره انگور، شیره خرما و شیره توت از محبوبترین گزینهها هستند.
- اضافه کردن مواد دیگر به ارده و شیره کاملا اختیاری است و به سلیقه شما بستگی دارد.
- ارده و شیره را میتوانید در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری کنید.
خواص ارده و شیره
- ارده و شیره سرشار از کالری و کربوهیدرات هستند و انرژی مورد نیاز بدن را تامین میکنند.
- ارده منبع غنی از پروتئین است که برای رشد عضلات و ترمیم بافتها ضروری است.
- ارده و شیره حاوی ویتامینهای گروه B، ویتامین E، کلسیم، آهن، منیزیم و روی هستند.
- مصرف منظم ارده و شیره به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
- اسیدهای چرب غیر اشباع موجود در ارده به کاهش کلسترول بد خون و بهبود سلامت قلب کمک میکنند.