طرز تهیه کباب تابه ای ترش

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کباب تابه ای ترش خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کباب تابه ای یکی از غذاهای خوشمزه است که همراه برنج یا نان سرو می شود و در این مطلب یک دستور متفاوت و خوشمزه به شما اموزش می دهیم کباب تابه ای ترش با رب انار و گردو که طعم بی نظیری دارد.

طرز تهیه کباب تابه ای ترش
طرز تهیه کباب تابه ای ترش

مواد لازم 

· گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
· پیاز رنده شده و آبگرفته: ۱ عدد کوچک
· نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
· تخم مرغ: ۱ عدد
· آرد سوخاری : ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس انار و گردو:

· رب انار: ۴-۵ قاشق غذاخوری
· گردوی خردشده: ۱ پیمانه
· شکر یا عسل: ۱ قاشق غذاخوری
· آب جوش: حدود ۱ لیوان
· زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
· نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول: در یک کاسه بزرگ پیاز را رنده کنید و اب ان را گرفته سپس گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل، زردچوبه،تخم مرغ و آرد سوخاری را اضافه کرده و خوب مخلوط و ورز دهید تا کاملاً یکدست شود.

مرحله دوم: مایه کباب را حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید و پس از استراحت، از مایه، کباب‌هایی به شکل مستطیل یا بیضی کشیده فرم دهید و در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

مرحله سوم: کباب‌های فرم داده شده را در تابه بچینید و کمی سرخ کنید و در تابه جداگانه گردو خرد شده را کمی تفت دهید تا عطر ان بلند شود سپس رب انار، شکر (یا عسل)، زعفران و نمک و فلفل را به گردوها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله چهارم: به تدریب آب جوش را اضافه کنید و هم بزنید تا سس به قوام دلخواه برسد سپس سس اماده شده را روی کباب ها بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه قل بخورد تا طعم ها به خورد هم بروند و در نهایت کباب‌ها را در ظرف بکشید و با انار دانه شده تازه و گردو تزیین کنید.

نکات کلیدی

۱- مرحله تفت دادن گردو در طعم نهایی سس معجزه می‌کند. مراقب باشید که گردو نسوزد.
۲- کیفیت رب انار مهم است. اگر رب شما ترش است، شکر بیشتری اضافه کنید.
۳- اگر سس شما غلیظ شد، آب جوش اضافه کنید و اگر شل بود، اجازه دهید بیشتر بجوشد.
۴- می‌توانید به سس خود کمی آب انار طبیعی یا رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید.

۵- اضافه کردن کمی سیر خرد شده به سس طعم ان را بی نظیر می کند