طرز تهیه سوپ شلغم
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ شلغم خوشمزه و مقوی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سوپ شلغم از جمله سوپ های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی در فصل زمستان است که بیشتر برای تقویت بدن تهیه می شود. این سوپ علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای درمان و پیشگیری از سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است. سوپ شلغم با مواد متنوعی تهیه می شود و برای کودکان هم بسیار بینظیر است. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ شلغم
- ۲۵۰ گرم شلغم
- ۲۵۰ گرم مرغ
- ۲ لیوان آب مرغ
- ۳ عدد هویج
- ۱۰۰ گرم کرفس
- ۱/۳ لیوان جو پرک
- ۴ عدد قارچ
- جعفری خرد شده
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
در طرز تهیه سوپ شلغم ابتدا باید مرغ را بشورید و با پیاز نگینی خرد شده و مقداری آب بپزید. آب باید به حدی باشد که فقط روی مرغ را بپوشاند. وقتی آب داخل قابلمه به جوش آمد کف روی مرغ را بگیرید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. وقتی مرغ نیمپز شد آن را ریش ریش کنید.
سپس به آب مرغ دو عدد هویج را اضافه کنید. می توانید هویجها را رنده و یا نگینی خرد کنید. شلغم ها را هم به اندازه دلخواه خرد و اصافه کند. ده دقیقه بعد قارجها را هم برش بزنید و به همراه کرفس خرد شده به سوپ اضافه کنید. همزمان با اضافه کردن قارچ و کرفس، جو پرک را هم اضافه کنید و بگذارید روی شعله ملابم گاز آرام آرام بپزد.
در ۲۰ دقیقه پایانی پخت جعفری را اضافه کنید تا خواص سبزی در سوپ شلغم حفظ شود. چون سوپ رژیمی و برای درمان سرماخوردگی است بهتر است خامه استفاده نکنید. وقتی سوپ جا افتاد و به غلظت دلخواه رسید شعله گاز را خاموش و به صورت داغ سرو کنید. نوش جان