طرز تهیه وافل
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه وافل خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
وافل یک نوع شیرینی پر طرفدار و خوشمزه است که معمولا آن را به همراه شکلات و میوه به عنوان صبحانه یا عصرانه میل میکنند. ترکیب این شیرینی با توت فرنگی و خامه یا شکلات بسیار لذیذ است. این شیرینی یک گزینه مناسب برای کودکانی است که علاقهای به صبحانه خوردن ندارند. طرز تهیه وافل خانگی بسیار ساده است و آماده شدن آن زمان زیادی نمیبرد و به راحتی میتوانید آن را برای یک صبحانه یا عصرانه عالی آماده کنید.
مواد لازم
- آرد سفید ۲ لیوان
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ فنجان
- تخم مرغ ۲ عدد
- شیر گرم ۱ لیوان
- کره ۵۰ گرم
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود. سپس در یک کاسه بزرگ آرد، بیکینگ پودر و شکر را با هم مخلوط کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید و هرکدام را جداگانه هم بزنید. شیر، کره و وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس مخلوط به دست آمده را به کاسه آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر سفیده را نیز به محتویات داخل آن اضافه کنید.
دستگاه وافل که در این مدت خوب گرم شده است را با کمک اسپری روغن، مقداری چرب کنید. و با کمک یک قاشق مقداری از مایه وافلی که آماده کردهاید را روی قالب دستگاه وافل ساز بریزید و در دستگاه را ببندید.
وافلها برای آماده شدن بین یک و نیم تا دو دقیقه زمان نیاز دارند. هنگامی که وافل شما به رنگ طلایی در آمد میتوانید آن را از دستگاه وافل ساز بیرون آورید و در بشقاب سروتان قرار دهید.
این شیرینی را میتوانید با تکههای توت فرنگی، شکلات یا خامه سرو کنید. نوش جان.