طرز تهیه کیک سیب و دارچین
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک سیب و دارچین آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک سیب یکی از پر طرفدارترین کیک ها می باشد که در سراسر دنیا از محبوبیت خاصی برخوردار است این کیک بسیار راحت تهیه می شود و بافت و طعم فوق العاده ای و بسیار نرمی دارد. می توانید این کیک را برای مهمانی آماده کنید و به دلخواه با خامه قنادی یا باتر کریم تزئین کنید. برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه کیک سیب و دارچین در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- سیب پوست گرفته به اندازه دلخواه
- شکر ۱لیوان
- شیر ۱لیوان
- آردسفید قنادی ۲لیوان
- بیکینگ پودر ۱قاشق غذاخوری
- تخم مرغ ۳عدد
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- روغن مایع سه چهارم لیوان
- دارچین به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانیتگراد روشن کرده و اجازه می دهیم به طور کامل گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با روغن جداکننده کیک یا کاغذ روغنی به طور کامل پوشش می دهیم.
دو تا از سیب ها را پوست می گیریم، سپس با رنده ریز رنده می کنیم و باقی مانده سیب ها را پوست می گیریم و به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم.
سپس تخم مرغ ها، وانیل و شکر را با همزن کاملا هم بزنید تا حجیم و روشن شود. در این مرحله شیر را به مواد آماده شده اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم بعد از چند دقیقه هم زدن روغن را اضافه کرده و دوباره هم میزنیم.
در آخرین مرحله آرد را همراه با بکینگ پودر و دارچین مخلوط و الک کرده و طی سه مرحله به مواد اضافه می کنیم. در این مرحله مواد را با همزن دستی یا لیسک خیلی آرام مخلوط می کنیم.
قالب را چرب کرده و نصف مایه کیک را درون قالب می ریزیم و در ادامه سیب رنده شده را با کمی دارچین و شکر مخلوط کرده و روی مایه کیک می ریزیم، سپس باقیمانده مایه کیک را به قالب اضافه می کنیم. سپس روی مواد ورقه های سیب را قرار می دهیم، دارچین را روی سیبها الک کرده و در فر قرار می دهیم.
قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا کیک به طور کامل بپزد. در نهایت پس از اینکه کیک پخت، آنرا از فر خارج کرده و اجازه می دهیم به طور کامل خنک شود، سپس در ظرف مورد نظرمان قرار داده و به صورت دلخواه برش می زنیم. نوش جان.