طرز تهیه چیز کیک موزی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیز کیک موزی خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
چیز کیک موزی مانند سایر چیز کیک های یخچالی از پایه بیسکوییت یا کیک تهیه میشود. در چیز کیک موزی نقش طعم دهنده اصلی را دارد. شما می توانید این نوع چیز کیک خوشمزه را در منزل به راحتی تهیه نمایید و آن را در کنار قهوه یا چای میل کنید. در ادامه با آموزش کامل طرز تهیه چیز کیک موزی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک موزی
- بیسکوییت ۱۱۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- پودر قند ۱۰۰ گرم
- ژله موزی ۱ بسته
- ژلاتین ۱ ق غذا خوری
- کره ۴۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
- موز ۲ عدد
- وانیل یک پنس
- آب ۴۰ میلی لیتر
طرز تهیه
ابتدا بیسکویت ها را با کمک غذاساز یا گوشتکوب کاملا پودر کنید سپس کره را ذوب کرده و با بیسکویت ها کاملا مخلوط کنید. کف قالب کمربندی را کیسه فریرز بگذارید و کمر قالب را ببندید سپس مخلوط بیسکوییت را ته قالب ریخته و به کمک گوشت کوب یا لیوان خوب فشرده کنید تا منسجم شود سپس آن را بمدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
آب را داخل کاسه ای ریخته و ژلاتین را روی آن بریزید تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس روی حرارت بخار آب قرار داده تا بن ماری شود و ژلاتین کاملا حل شود.
در مرحله بعد موز را به همراه کمی آبلیمو پوره کنید ( آبلیمو باعث می شود موز سیاه نشود). سپس در کاسه ای پنیر خامه ای و شکر و خامه صبحانه را مخلوط و به مدت ۲ دقیقه با همزن خوب بزنید سپس مخلوط ژلاتین و پوره موز را به آن اضافه کنید، قالب کمربندی را از یخچال خارج و لایه پنیری را روی آن بریزید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید.
ژله موز را با ۱.۵ لیوان آبجوش مخلوط کنید و بمدت ۳۰ ثانیه در مایکرویو و یا به حالت بن ماری ذوب کنید. زمانی که ژله کمی از حرارت افتاد ۱/۲ ژله را روی لایه پنیری ریخته و در یخچال می گذاریم تا نیم بند شود و بعد از اینکه ژله کمی خودش را گرفت موز های حلقه شده را روی آن می چینیم و باقی مانده ژله را ریخته و در یخچال قرار می دهیم تا چیز کیک ببندد. نوش جان.
نکته: استفاده از پودر ژله اختیاری است. می توانید از کرم موزی و خامه قنادی برای تزیین استفاده کنید.