طرز تهیه کیک شکلاتی کاراملی
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک شکلاتی کاراملی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک شکلاتی یکی از محبوب ترین کیک های کافی شاپی است حالا تصور کنید کیک شکلاتی با رویه کاراملی که ترکیبی بینظیر از طعم شکلات و شیرینی کارامل را به ارمغان میآورد و گزینه عالی برای مهمانی است برای تهیه این کیک خوشمزه، به مواد اولیه سادهای نیاز دارید و با کمی حوصله میتوانید یک دسر حرفهای و جذاب را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم
- آرد: ۲ پیمانه
- پودر کاکائو: ¾ پیمانه
- شکر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: ¼ قاشق چایخوری
- تخممرغ: ۲ عدد
- شیر: ۱ پیمانه
- روغن مایع: ½ پیمانه
- وانیل: ۱ قاشق چایخوری
- آب جوش: ¼ پیمانه
- شکر: ۱ پیمانه
- کره: ۵۰ گرم
- خامه صبحانه: ۱ پیمانه
طرز تهیه
مرحله اول: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب کیک را چرب کرده و آرد بپاشید.
مرحله دوم: در یک ظرف بزرگ، آرد، پودر کاکائو،بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کرده و کنار بگذارید. در ظرف دیگری، تخممرغها و وانیل را با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار شوند در ادامه شکر را اضافه کرده و دوباره ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید.
مرحله سوم: شیر، روغن را اضافه کرده و دوباره هم بزنید در ادامه مخلوط آرد و بقیه مواد را طی سه مرحله اضافه کنید و ارام و دورانی هم بزنید و در اخر ابجوش را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله چهارم: مایه کیک را در قالب ریخته و چندبار به سطح زمین بکوبید تا حباب های ان خارج شود و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزید. با خلال دندان پختگی کیک را بررسی کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک آماده است.
مرحله پنجم: برای تهیه کارامل شکر را در یک قابلمه روی حرارت متوسط بریزید و بدون هم زدن اجازه دهید تا کاراملی شود. وقتی شکر کاملا کاراملی شد، کره را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا حل شود. خامه صبحانه و کمی شیر را به آرامی و به تدریج به کارامل اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. کارامل را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
مرحله ششم: کیک پخته شده را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن، از قالب جدا کنید و دور ان را رینگ قرار دهید و کارامل ملایم را روی کیک بریزید. برای تزیین کیک میتوانید از شکلات رنده شده، میوههای تازه یا هر چیز دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
نکات تکمیلی
- برای تهیه کارامل، از یک قابلمه مناسب استفاده کنید که نچسب باشد.
- در هنگام تهیه کارامل، حرارت را متوسط نگه دارید تا شکر نسوزد.
- برای یک کیک شکلاتی کاراملی خوشمزهتر، میتوانید از شکلات تلخ برای تهیه کیک استفاده کنید.:
- حتما در حین پخت کارامل کمی شیر به همراه خامه به ان اضافه کنید تا بافت یکدستی داشته باشد.