طرز تهیه دیپ زیتون
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه دیپ زیتون خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
دیپ زیتون یکی از پیش غذاهای راحت و فوری است که با ترکیب مواد اولیه ساده شما یک مزه جدید خلق می کنید و در این مطلب سه روش دیپ زیتون و پنیر،دیپ زیتون ترکی،دیپ زیتون و گوجه را به شما اموزش می دهیم.
روش اول: دیپ زیتون و پنیر
مواد لازم:
· زیتون بدون هسته: ۲ پیمانه
· پنیرمانند پنج ستاره آمل کلاسیک یا فتا: ۲۰۰ گرم
· سیر: ۲ حبه
· پودر فلفل قرمز یا پاپریکا: ۵۰ گرم
· کره: ۱ قاشق غذاخوری
· نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم (توجه: به دلیل شور بودن پنیر و زیتون، ممکن است به نمک زیادی نیاز نباشد)
طرز تهیه
مرحله اول: زیتون ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. سیر را رنده یا ریز کنید سپس پنیر را به زیتون و سیر اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا یکدست شود و نمک و فلفل را اضافه کنید.
مرحله دوم: پاپریکا یا فلفل قرمز را اضافه و مخلوط کنید. برای طعم متفاوت، میتوانید فلفل دلمهای خردشده را با کره کمی تفت دهید و سپس به مخلوط اضافه کنید.
مرحله سوم: روی ظرف را بپوشانید و برای حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد خودشان را بگیرند و طعمها ترکیب شوند.
دیپ زیتون ترکی
مواد لازم:
· پنیر خامهای: ۱۲۰ گرم
· ماست معمولی: ¼ پیمانه
· زیتون سبز و سیاه بدون هسته و حلقه شده: ½ پیمانه از هر کدام
· پنیر رنده شده (چدار یا گودا): ½ پیمانه
· پیازچه حلقهای: ۳ قاشق سوپخوری
· فلفل دلمهای رنگی: نصف از هر رنگ
· پودر فلفل قرمز تند: ⅛ قاشق چایخوری یا به میزان دلخواه
طرز تهیه
مرحله اول: فلفلهای رنگی را به صورت نگینی خرد کنید و ماست، پنیر خامهای و پودر فلفل قرمز را با چنگال خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.
مرحله دوم: بقیه مواد شامل زیتون، پنیر رنده شده، پیازچه و فلفل دلمهای را به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.این دیپ را میتوانید بلافاصله یا پس از استراحت در یخچال سرو کنید.
روش سوم: دیپ زیتون و گوجه خشک
مواد لازم
زیتون سبز و سیاه: از هر کدام نصف پیمانه
گوجه خشک: ۵۰ گرم
سیر: ۲ حبه
روغن زیتون: به میزان لازم
پنیر خامهای: ۱۲۰ گرم
نعنا خشک: یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول: زیتون هارا خرد کنید و گوجه خشک را با استفاده از اسیاب کمی پودر کنید سپس پنیر را اضافه کرده و با استفاده از یک چنگال، مواد را به خوبی له و خرد کنید تا به بافت دلخواه برسید.
مرحله دوم: ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون،سیر رنده شده و همچنین نمک و فلفل به میزان دلخواه را به کاسه اضافه کنید و تمام مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا طعمها کاملاً مخلوط شوند.
مرحله سوم: دیپ آماده شده را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. این کار باعث میشود طعمها به خوبی خودشان را بگیرند و دیپ خوشمزهتری داشته باشید.
نکات کلیدی برای تهیه یک دیپ عالی
۱- اگر دیپ شما بیش از حد غلیظ است، میتوانید با اضافه کردن مقداری روغن زیتون غلظت آن را تنظیم کنید.
۲- برای طعمدارتر شدن، میتوانید مقداری پاپریکا، فلفل قرمز، آویشن یا دیگر سبزیهای معطر خشک شده را به مواد اضافه کنید.
۳- این دیپ را میتوانید به مدت چند روز در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
۴- این دیپ را همراه با انواع نان تازه، نان پیتا، نان تست یا کراکر سرو کنید
۵- برای ایجاد تنوع، مواد دیگری مانند گردوی خرد شده اضافه کنید.