طرز تهیه سوپ خامه
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ خامه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سوپ خامه ای یک پیش غذای بسیار مناسب برای ماه رمضان است. سوپ خامه ای پیش غذایی مجلسی و خاص است که می توانید با کمی دقت یک سوپ خامه ای عالی درست کنید. اصل این سوپ در شهر تبریز پخته می شود و غذای مخصوص مردمان آذربایجان است. سوپ خامه، همانطور که از نام آن پیداست، سوپی با بافت سبک و خامهای است. مواد تشکیلدهنده آن باید بهگونهای باشد که رنگ خامهای آن را تحت تاثیر قرار ندهد.
مواد لازم سوپ خامه
- جو نصف لیوان
- شیر ۱ لیتر
- آب مرغ ۱ لیتر یا عصاره مرغ ۲ عدد
- هویج ۱ عدد
- آرد ۲ قاشق
- خامه ۱۰۰ گرم
- قارچ به مقدار لازم
- کره ۲۵ گرم
- نمک و فلفل و آبلیمو
طرز تهیه
جو را از شب قبل خیس کنید و دوبار آب آن را عوض کنید. بعد آن را در یک قابلمه نچسب بریزید مقداری آب روی آن بریزید تاخوب بجوشد و بپزد بعد از اینکه آب به جوش آمد شعله را کم کنید تا آرام آرام جو بپزد پخت جو طولانی ترین قسمت تهیه این سوپ است.
وقتی جوها خوب پخت هویج را به آن اضافه کنید. هیچ را می توانید رنده کنید یا اینکه به صورت نگینی خرد کنید. همینطور که هویج در حال پختن است آب مرغ یا عصاره مرغ را به مواد اضافه کنید. نمک و فلفل را نیز به آن می افزاییم و اجازه می دهیم تا با هم خوب قل بخورند.
سپس کره را در تابه ای بریزید و زیر آن را روشن کنید در این هنگام آرد را اضافه کنید و تفت بدهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. قارچ را ریز کنید و به آرد و کره اضافه کرد و کمی تفت بدهید. شیر را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا آرد داخل شیر حل شود سپس به مواد اضافه کنید تا خوب بجوشد.
در نهایت کمی از آب سوپ داخل کاسه ای ریخته داخل آن خامه را می ریزیم مواد را مخلوط می کنیم که هم دما شوند و بعد به سوپ می افزاییم و اجازه می دهیم تا سوپ خوب جا افتاده شود.
سوپ را در ظرف زیبایی ریخته و با سبزیجات برش خورده و لیمو سرو و نوش جان کنید.