طرز تهیه شیرینی مادلن
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه شیرینی مادلن فرانسوی خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
مادلن یا مادلین شیرینی سنتی منطقه شمال شرقی فرانسه است. این شیرینی بافتی مانند کیک دارد و درون قالبهای مخصوص صدفی شکل پخته میشود. شیرینی مادلن معمولا با چای و قهوه و به صورت تازه سرو میشود.به غیر از قالب شیرینی مادلن که میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید، درست کردن این شیرینی به ابزار خاص دیگری احتیاج ندارد. در این مطلب طرز تهیه شیرینی مادلن (مادلین) فرانسوی را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
- ۱۰۰ گرم کره
- ۲ عدد تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق
- ۱۰۰ گرم شکر
- ۱ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
- ½ قاشق چایخوری وانیل
- ¾ پیمانه آرد
- ¼ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- نوک قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و به همراه شکر و وانیل با دور تند همزن برقی بزنید تا تخم مرغ ها حجیم و کشدار و کرم رنگ شوند حداقل باید ۳ الی ۴ دقیقه با همزن بزنید. سپس رنده پوست لیمو را اضافه کنید و مخلوط کنید.
آرد و بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید سپس به تدریج به مواد تخم مرغی افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
کره را از قبل در دمای محیط قرار داده و به قطعات کوچکتر خرد کنید سپس به مواد فوق افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند سپس خمیر بدست آمده را داخل نایلون گذاشته و بمدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
قالب صدفی را با کمی روغن چرب کنید سپس مواد شیرینی مادلین را داخل قالب ریخته به طوری که کمی از سر قالب خالی باشد زیرا کیک در فر پف می کند اگر بیش از اندازه بریزید از قالب بیرون می ریزد.
فر را از قبل بمدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود سپس قالب صدفی را داخل فر قرار داده و دما را روی ۱۸۰ بمدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی های فرانسوی ما پخته شود سپس از فر خارج کنید و به راحتی از قالب بیرون بیاورید و با پودر قند یا مغزها آن را تزئین کنید. نوش جان