طرز تهیه مافین خرمالو

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه مافین خرمالو خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

مافین خرمالو، یک شیرینی نرم و خوشمزه که بافت لطیفی دارد و یک گزینه متفاوت برای مهمانی است.

طرز تهیه مافین خرمالو
طرز تهیه مافین خرمالو

مواد لازم

خرمالوی رسیده و پوره شده: ۱ پیمانه (حدود ۲۵۰ میلی‌لیتر)
آرد همه‌ منظوره: ۲ پیمانه
شکر: ¾ پیمانه
روغن مایع یا کره ذوب شده: ½ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد بزرگ
شیر: ¼ پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین: ½ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: ½ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده: ½ پیمانه
نمک: ½ قاشق چایخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه

مرحله اول: از خرمالوهای بسیار رسیده و نرم استفاده کنید. پوست آن‌ها را بگیرید و هسته‌ها را خارج کنید.گوشت خرمالو را در یک کاسه بریزید و با کمک چنگال یا پوره‌کن، آن را به طور کامل له و پوره کنید تا هیچ تکه بزرگی باقی نماند. باید حدود ۱ پیمانه پوره غلیظ به دست آورید.

مرحله دوم: در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها و شکر را با همزن به خوبی بزنید تا مخلوطی یکدست و کمی حبابی شود سپس روغن مایع یا کره ذوب شده و پوره خرمالو را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله سوم: شیر و وانیل را نیز به مخلوط اضافه کنید و تا یکدست شدن هم بزنید در ادامه آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، زنجبیل و نمک را در یک کاسه جداگانه با هم الک کنید و مخلوط مواد خشک را در سه مرحله به مخلوط مواد تر اضافه کنید و با لیسک به ارامی هم بزنید توجه کنید که هم زدن زیاد بافت مافین را سفت می کند.در این مرحله، در صورت تمایل گردوی خرد شده را نیز اضافه و به آرامی مخلوط کنید.

مرحله چهارم: فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید و قالب مافین را با کاغذ مافین یا اسپری روغن چرب کنید و مایه مافین را تا ¾ ارتفاع هر حفره در قالب بریزید. برای تزئین می‌توانید یک برش نازک خرمالو یا چند تکه گردو روی هر کدام قرار دهید.

مرحله پنجم: قالب را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید یا تا زمانی که یک چوب دندان تمیز که در مرکز مافین فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید و پس از پخت، مافین‌ها را برای ۵ دقیقه در قالب بگذارید، سپس آن‌ها را خارج کرده و روی توری فلزی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.

نکات کلیدی

· خرمالوی رسیده: هرچه خرمالو رسیده‌تر و نرم‌تر باشد، پوره آن شیرین‌تر و طعم مافین بهتر خواهد بود.
· مخلوط کردن: راز مافین‌های نرم و پف‌دار، مخلوط کردن کم مواد است
· ادویه‌ها: دارچین و زنجبیل طعم پاییزی فوق‌العاده‌ای به مافین می‌دهند. می‌توانید کمی جوز هندی رنده شده نیز اضافه کنید.
· نگهداری: مافین‌های کاملاً خنک شده را می‌توان در ظرف دربسته به مدت ۲-۳ روز در یخچال نگهداری کرد.