طرز تهیه مربای زغال اخته
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه مربای زغال اخته خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
مربای زغال اخته یک مربای خوشمزه و مفید است که به راحتی در خانه قابل تهیه است. در زیر روش تهیه این مربا را به همراه نکات مهم اورده ایم.
مواد لازم
زغال اخته: ۱ کیلوگرم
شکر: ۸۰۰ گرم
آب: ۱ لیتر
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
ابلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول: زغال اخته ها را بشویید و آبکش کنید تا آب اضافی آنها برود. میتوانید آنها را روی یک پارچه پهن کنید تا کاملاً خشک شوند سپس آب و شکر را در یک قابلمه لعابی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
مرحله دوم: اجازه دهید شربت بجوشد و غلیظ شود زغال اخته ها را به شربت اضافه کنید و بدون گذاشتن درب قابلمه، اجازه دهید نیم ساعت بجوشد تا شربت به خورد میوه ها برود. در حین پخت، کف های روی مربا را بگیرید تا رنگ مربا شفاف تر شود.
مرحله سوم: پس از پخت، آبلیمو و وانیل را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مربا به آرامی سرد شود پس از سرد شدن،مربا را در شیشه های تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات مهم
۱- اگر زغال اخته ترش است، مقدار شکر را تا ۱.۵ برابر وزن میوه افزایش دهید.
۲- اگر میخواهید مربای بدون هسته تهیه کنید، میتوانید با استفاده از یک نی هسته ها را جدا کنید.
۳- مربای زغال اخته پس از سرد شدن غلیظتر میشود، بنابراین آن را بیش از حد نپزید.
۴- آبلیمو به حفظ رنگ مربا و طعم آن کمک میکند.
طرز تهیه مربای زغال اخته خوش رنگ و خوش طعم