طرز تهیه کیک گیلاس
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک گیلاس اشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیکهای میوهای از جمله کیک های خوشمزه و متنوع و پرطرفدار در سراسر جهان هستند؛ ترکیب کیک و میوه را بسته به نوع فصل میتوان تهیه کرد. کیک گیلاس یکی از انواع کیک های میوه ای خوشمزه و پرطرفدار است که در فصل تابستان میتوان آن را تهیه کرد و شما می توانید این نوع کیک را در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در ادامه با آموزش این کیک خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
- گیلاس ۱٫۵ پیمانه
- آرد سفید ۲ و ½ پیمانه
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱ و ½ پیمانه
- شیر یک سوم پیمانه
- ماست یک سوم پیمانه
- روغن مایع ½ پیمانه
- وانیل ۱ قاشق مرباخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا برای شروع کار ابتدا هسته گیلاسها را بیرون آورده و از قسمت عرض برش دهید.
سپس تخم مرغها را داخل کاسه بشکنید و شکر و وانیل رو اضافه کرده و هم بزنید تا سفید و کشدار شود. حالا به ترتیب شیر و ماست و روغن را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در این مرحله آرد را با بیکینگ پودر ۳ بار الک کنید و در ۳مرحله به مواد بیافزایید و با لیسک بصورت دورانی و از یک جهت مخلوط کنید تا یکدست شود.
کف و دیواره قالب مورد نظر را چرب کرده و کاغذ روغنی بزارید و کمی از مواد را داخلش بریزید و یک لایه گیلاس بچینید و دوباره مواد روش ریخته و گیلاس بچینید، باقیمانده مواد را ریخته و لایه آخر گیلاس بزارید و ۳ بار قالب را به سطح کار بکوبید تا هوای اضافه خارج شود .
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ الی۶۰ دقیقه بزارید تا بپزد. بعد از گذشت ۴۵ دقیقه یک سیخ چوبی داخل کیک بزنید اگر سالم بیرون آمد و مواد بهش نچسبید زمان پخت کافی است. نوش جان.