مافین جو دوسر پرک
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه مافین جو دوسر پرک آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
مافین جو دوسر پرک کیکی ساده، سالم و رضایت بخش است. شما می توانید بدون هیچ عذاب وجدانی دو یا سه عدد از آنها را میل کنید. جو دوسر پرک سرشار از انواع ویتامین ها، املاح معدنی و درشت مغذی هاست. مافین های اوتمیل خیلی خوش عطر و طعم هستند و بافت آنها رطوبت و نرمی خاصی دارد. در ادامه با آموزش کامل مافین جو دوسر پرک با ما همراه باشید.
مواد لازم
- آرد ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
- جوانه گندم ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
- جو پرک ۱/۲ لیوان فرانسوی دستهدار
- تخم کتا: ۱/۴ لیوان فرانسوی دستهدار
- بیکینگ پودر: ۱ قاشق سرخالی
- جوش شیرین: ۱ قاشق
- دارچین ۱ قاشق چایخوری
- نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
- گردو پودر شده: ۱ قاشق چایخوری
- موز رسیده له شده: ۱۰ عدد
- روغن کنجد: ۱/۴ لیوان فرانسوی دسته دار
- گردو خرد شده: ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
- چیپس شکلاتی تلخ: ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
- کشمش: ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
طرز تهیه
در اولین مرحله از طرز تهیه کیک مافین رژیمی با جو دو سر پرک شده، باید فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید تا به خوبی گرم شود. حداقل فر را به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید. سپس ۱۶ عدد قالب مافین یا قالب کاپ کیک را با کمک برس چرب کنید.
آرد را دو بار الک کنید تا گلوله و سفتی در آن نماند. این کار موجب می شود تا کیک شما حالت لطیف تری پیدا کند و تکه های آرد داخل کیک باقی نماند.
در طرز تهیه مافین رژیمی برای شیرین کردن کیک نیازی به شکر نداریم. موز له شده و مقداری کشمش شیرین ملایم و لذیذی به کیک می دهد. موزها را به استفاده از دستگاه مخلوط کن یا یک گوشتکوب به خوبی له کنید تا کاملاً یکدست شوند.
گردو را داخل دستگاه آسیاب بیندازید و به خوبی خرد کنید. در صورت تمایل میتوانید به جای پودر گردو تنها از گردوی خرد شده نیز استفاده کنید. اما پودر کردن گردو موجب می شود تا گردو کاملاً در سراسر مافین پخش شود و مافین جو دو سر شما طعم بهتری بگیرد.
آرد الک شده را با جوانه گندم، تخم کتان، جوش شیرین، دارچین، نمک، زنجبیل و پودر گردو ترکیب کنید. سپس موز میکس شده را در یک کاسه جداگانه با روغن کنجد ترکیب کنید و به خوبی هم بزنید. سپس این ترکیب را به ترکیب خشک اضافه نمایید. بار دیگر مواد را به خوبی هم بزنید. مقداری گردوی خرد شده و چیپس شکلاتی و کشمش به مواد مافین اضافه نمایید.
مایه مافین را به آرامی داخل قالبهایی که از قبل چرب کرده اید، بریزید. توجه داشته باشید که برای پر کردن قالب ها فقط ۲/۳ قالب ها را پر کنید تا کیک بعد از پختن و پف کردن از قالب بیرون نریزد. مافینها را برای ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید و اجازه دهید کاملاً مغز پخت شوند. حالا میتوانید این مافینهای خوشمزه را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان صبحانه یا میان وعده سالم و پر انرژی میل کنید. نوش جان.