طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو ، یکی از سالادهای محبوب بین المللی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
سالاد همیشه از وعده های پرطرفدار بوده است. همچنین به دلیل استفاده از سبزیجات یکی از مفیدترین و ضروری ترین وعده ها نیز می باشد. یکی از سالادهای معروف و مجلسی و در عین حال مقوی سالاد مرغ و کاهو می باشد.
سالاد مرغ و کاهو از سالادهای پرطرفدار و بسیار خوشمزه است که می تواند یک وعده غذایی کامل باشد. در این سالاد می توان مواد را به دلخواه اضافه و یا کم کرد. در ادامه طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- سینه مرغ ۱ عدد کامل
- کاهو ۱ عدد کوچک
- خیارشور ۴ عدد
- هویج ۲ عدد
- ذرت ۱ لیوان
- ماست ۱ لیوان
- سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش به مقدار لازم
- پودر سیر، آویشن و پاپریکا به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو
برای تهیه سالاد مرغ و کاهو مجلسی، ابتدا سینه مرغ را تمیز می کنیم و استخوان های آن را خارج می کنیم، سپس آن را به صورت نگینی یا نواری خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به کاسه اضافه می کنیم.
سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن، پاپریکا و مقداری آب لیموی تازه به مرغ اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در ادامه روی درب ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ طعم دار شود.
پس از اینکه مرغ به خوبی طعم دار شد، آن را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم و مرغ را گریل می کنیم. طریقه پخت مرغ دلبخواهی است، شما می توانید مرغ را با آب بپزید و سپس گوشت آن را ریش ریش کنید. یا اینکه آن را گریل و یا سرخ کنید.
در این مرحله هویج را به صورت رشته ای درشت با رنده یا کارد خرد می کنیم و داخل کاسه جادار و مناسب می ریزیم. کاهو را هم به صورت ریز خرد می کنیم و به ظرف اضافه می کنیم. کنسرو ذرت را هم پس از جوشاندن و تخلیه آب آن، به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی مواد را ترکیب می کنیم.
حالا به سراغ آماده کردن سس سالاد می رویم. برای تهیه سس سالاد، ۲ قاشق غذاخوری مایونز را به همراه ماست و آب لیمو ترش داخل یک کاسه مناسب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس خیارشور را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به کاسه سس اضافه می کنیم.
حالا به دلخواه مقداری فلفل سیاه و ادویه های دیگر به سس اضافه می کنیم. سپس سس را به ظرف سالاد اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. سالاد شما آماده است، روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید. (همچنین می توانید سس را به صورت جداگانه در کنار سالاد سرو کنید).
چند نکته
- اگر می خواهید سالاد رژیمی داشته باشید سس را حذف کنید و فقط از ماست، روغن زیتون و آب لیمو استفاده کنید.
- استفاده از انواع ادویه های برای طعم دار کردن مرغ اختیاری است و می توانید طبق ذائقه تان آنها را کم و زیاد کنید.
- برای طعم بهتر طبق ذائقه خود می توانید مقداری پیازچه خرد شده نیز به مواد سالاد خود اضافه کنید.
- می توانید از سبزی های معطر چون شوید، گشنیز و جعفری تازه نیز در سالاد خود استفاده کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید
- طرز تهیه سالاد کاهو خانگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی و نکات آن
- طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص
- طرز تهیه سالاد الویه با مرغ ، با طعمی خانگی و لذیذ
- طرز تهیه سالاد ماکارانی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه سالاد تن ماهی خوشمزه و مجلسی با طعم عالی