طرز تهیه سجوق
تیترهای مقاله
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سجوق آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سجوق شیرینی بسیار خوشمزه و خشک می باشد که طرز تهیه اصولی آن زمان زیادی را نمی گیرد و مانند دیگر شیرینی ها طرز تهیه سخت و زمان زیادی را نمی گیرید. سجوق شیرینی محلی و بسیار خوشمزه ای هست که بیشتر در ترکیه، گرجستان و ایران تولید میشودو از ترکیب نشاسته، شیره انگور که در اصطلاح محلی به آن دوشاب گفته میشود و مغز گردو یا بادام و گلاب و هل درست میشود. در این بخش طرز تهیه سجوق که یک شیرینی محلی و مقوی است را آماده کرده ایم، امیدواریم از آن لذت ببرید.
مواد لازم
- نشاسته : نصف پیمانه
- شیره انگور :دو پیمانه
- گلاب :نصف پیمانه
- گردو یا بادام : به تعداد لازم
طرز تهیه برای تهیه سجوق
نشاسته و شیره انگور و گلاب را با هم مخلوط و خمیری یکدست درست کنید. خمیر را مفصل ورز دهید. سپس وسط آن بادام یا گردو قرار دهید و آن را به صورت رول در آورید. آن را قطعه و با پودر نارگیل تزیین کنید.
اگر سجوق را با می خواهید با شکر درست کنید به روش زیر عمل کنید.
نشاسته را با آب مخلوط کرده و از صافی رد کنید و در یک قابلمه کمی گرم کنید ، سپس شکر و گلاب را اضافه کنید تا به مرحله ی خمیر شدن برسد.
در مرحله ی آخر که کمی مواد سفت شد کره را اضافه کرده و چند دقیقه ای صبر کنید تا مواد کمی خنک شود . سپس کف یک سینی به میزان دلخواه پودر نارگیل پاشیده خمیر را با وردنه صاف کنید و لای آن گردو گذاشته از یک سمت گردوها را مثل رول بپیچید و بعد از چند ساعت به اندازه های دلخواه برش بزنید.