طرز تهیه شیرینی میکادو

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه شیرینی میکادو خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

شیرینی میکادو یکی از شیرینی های سنتی ایرانی می باشد که به صورت لایه لایه روی همدیگر قرار می گیرند و با کمک نان تهیه می شود. این نوع شیرینی بیشتر با آرد نخودچی یا آرد سفید و پودر کاکائو تهیه می شود. شما می توانید این شیرینی را برای عید نوروز و یا مراسمات مذهبی خود تهیه کنید زیرا هم راحت است و نیاز به مواد زیادی نمی باشد و هم مقرون به صرفه است. شیرینی میکادو دارای چند نکته می باشد که لایه ها کاملا بهم چسبیده شوند و در هنگام برش زدند جدا نشوند که در آموزش امروز به شما یاد خواهیم داد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی میکادو

مواد لازم برای تهیه شیرینی میکادو

  • ۲ لیوان آرد قنادی
  • ۱لیوان روغن جامد
  • نصف لیوان روغن مایع
  • ۱سوم لیوان آرد نخودچی
  • ۱و نیم لیوان پودرقند
  • دارچین ۱ق م
  • هل نصف قاشق مرباخوری
  • پودرکاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • ورق نان میکادو به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی میکادو

طرز تهیه شیرینی میکادو

ابتدا آرد قنادی را داخل تابه الک کنید و به مدت ۱۰ دقیقه خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود ولی نباید تغییر رنگ دهد سپس در ادامه آرد نخود را نیز داخل تابه الک کنید و ۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید ( حتما دقت کنید باید حرارت ملایم باشد چون آرد نخودچی زود می سوزد).

در ادامه پودر کاکائو را داخل تابه الک کنید و کمی که تفت خورد پودر هل و دارچین را هم اضافه میکنیم. پودر قند را الک میکنیم و به ارد اضافه میکنیم و تند هم میزنیم .سپس کره یا روغن جامد را افزوده و سریع مدام هم بزنید سعی کنید روغن را یکباره اضافه نکنید و با توجه به جنس آردهای مختلف کم کم ریخته تا به غلظت مناسب برسد یعنی به راحتی بتوانید روی نان میکادو پخش کنید.

خواندن
طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه ، دسر پرطرفدار فرانسوی

روی هر لایه مقدار مناسبی از مواد میانی را پهن کنید و بعد لایه بعدی نان میکادو را روی مواد قرار داده و با دست خوب همه قسمت ها را فشار دهید تا مواد میانی در حفره های نان نفوذ و لایه ها کاملا منسجم شده و به هم بچسبند.

در انتها یک سینی سنگین روی شیرینی گذاشته و بمدت ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا لایه ها کاملا بهم بچسبند سپس روی شیرینی میکادو را شکلات ذوب شده ریخته و تزئین کنید و بعد از اینکه شکلات خودش را گرفته برش بزنید. نوش جان

نکته :

  • برای برش زدن میکادو از چاقوی تیز استفاده کنید و بعد از هر برش تیغه چاقو را تمیز کنید .
  • بجای روکش شکلاتی میتوانید روکش سفید بزنید و یا از هر دو رنگ استفاده کنید.که در این صورت دو رنگ شیرینی خواهید داشت.
  • شکلات تلخ ۶۰% طعم خوبی به شیرینی میدهد و ظاهر آن را هم زیباتر میکند. البته استفاده از شکلات ها  روی شیرینی میکادو اختیاری است.
  • آرد بو داده را میتوان جایگزین آرد نخودچی کرد.