طرز تهیه شیرینی میکادو

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه شیرینی میکادو خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

شیرینی میکادو یکی از شیرینی های سنتی ایرانی می باشد که به صورت لایه لایه روی همدیگر قرار می گیرند و با کمک نان تهیه می شود. این نوع شیرینی بیشتر با آرد نخودچی یا آرد سفید و پودر کاکائو تهیه می شود. شما می توانید این شیرینی را برای عید نوروز و یا مراسمات مذهبی خود تهیه کنید زیرا هم راحت است و نیاز به مواد زیادی نمی باشد و هم مقرون به صرفه است. شیرینی میکادو دارای چند نکته می باشد که لایه ها کاملا بهم چسبیده شوند و در هنگام برش زدند جدا نشوند که در آموزش امروز به شما یاد خواهیم داد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی میکادو

مواد لازم برای تهیه شیرینی میکادو

  • ۲ لیوان آرد قنادی
  • ۱لیوان روغن جامد
  • نصف لیوان روغن مایع
  • ۱سوم لیوان آرد نخودچی
  • ۱و نیم لیوان پودرقند
  • دارچین ۱ق م
  • هل نصف قاشق مرباخوری
  • پودرکاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • ورق نان میکادو به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی میکادو

طرز تهیه شیرینی میکادو

ابتدا آرد قنادی را داخل تابه الک کنید و به مدت ۱۰ دقیقه خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود ولی نباید تغییر رنگ دهد سپس در ادامه آرد نخود را نیز داخل تابه الک کنید و ۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید ( حتما دقت کنید باید حرارت ملایم باشد چون آرد نخودچی زود می سوزد).

خواندن
دسر مگنولیا ، دسری خوشمزه و مقوی | Magnolia Dessert

در ادامه پودر کاکائو را داخل تابه الک کنید و کمی که تفت خورد پودر هل و دارچین را هم اضافه میکنیم. پودر قند را الک میکنیم و به ارد اضافه میکنیم و تند هم میزنیم .سپس کره یا روغن جامد را افزوده و سریع مدام هم بزنید سعی کنید روغن را یکباره اضافه نکنید و با توجه به جنس آردهای مختلف کم کم ریخته تا به غلظت مناسب برسد یعنی به راحتی بتوانید روی نان میکادو پخش کنید.

روی هر لایه مقدار مناسبی از مواد میانی را پهن کنید و بعد لایه بعدی نان میکادو را روی مواد قرار داده و با دست خوب همه قسمت ها را فشار دهید تا مواد میانی در حفره های نان نفوذ و لایه ها کاملا منسجم شده و به هم بچسبند.

در انتها یک سینی سنگین روی شیرینی گذاشته و بمدت ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا لایه ها کاملا بهم بچسبند سپس روی شیرینی میکادو را شکلات ذوب شده ریخته و تزئین کنید و بعد از اینکه شکلات خودش را گرفته برش بزنید. نوش جان

نکته :

  • برای برش زدن میکادو از چاقوی تیز استفاده کنید و بعد از هر برش تیغه چاقو را تمیز کنید .
  • بجای روکش شکلاتی میتوانید روکش سفید بزنید و یا از هر دو رنگ استفاده کنید.که در این صورت دو رنگ شیرینی خواهید داشت.
  • شکلات تلخ ۶۰% طعم خوبی به شیرینی میدهد و ظاهر آن را هم زیباتر میکند. البته استفاده از شکلات ها  روی شیرینی میکادو اختیاری است.
  • آرد بو داده را میتوان جایگزین آرد نخودچی کرد.
به این مقاله امتیاز دهید