طرز تهیه چای لاته

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چای لاته خوشمزه و عالی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

چای لاته (Chai Tea Latte) یک نوشیدنی جذاب و کاراملی از ترکیب چای، شیر و ادویه است که مثل لاته با شیر گرم دم می‌شود. این چای بسیار شبیه چای ماسالا است اما از لحاظ مواد اولیه و شیوه دم کردن کمی با چای ماسالا تفاوت دارد. در بسیاری از نقاط جهان از جمله ایران و هند چای مفهومی کلی دارد. در سایر کشورها به چای سبز، سیاه، اولانگ (Tea) گفته میشود و به چای های ترکیبی مثل ماسالا اصطلاحا چای تی (Chai Tea) گفته می شود.

طرز تهیه چای لاته بسیار آسان بوده و برای درست کردن آن نیز زمان کمی احتیاج دارید. تنها با داشتن مواد اولیه آن که به سادگی در دسترس هستند می توانید در زمان خیلی کوتاه این نوشیدنی را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه چای لاته

مواد لازم 

  • ۲ عدد چوب دارچین خرد شده
  • ۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ۱۰ عدد میخک کامل
  • ۶ تکه هل سبز
  • ۴ پیمانه آب
  • یک قطعه زنجبیل تازه
  • ۲ قاشق چای خوری چای سیاه یا چند عدد چای تی بگ
  • ۳ پیمانه شیر کامل
  • شکر یا شیرین کننده های دیگر به مقدار کافی

طرز تهیه

برای درست کردن چای لاته ابتدا ادویه های خود را به جز زنجبیل، داخل ماهی تابه ریخته و روی یک دمای متوسط ۳ الی ۴ دقیقه حرارت دهید که معطر شوند.

چای سیاه خود را دم کنید تا در مدت زمان دم کشیدن آن، آب و زنجبیل را باهم ترکیب کنید و بر روی شعله گذاشته تا ۵ دقیقه بجوشد.

خواندن
طرز تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس

در ادامه ادویه های خود را به چای اضافه کرده و مخلوط آب و زنجبیل را نیز به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه روی مخلوط خود را بپوشانید تا کاملا عطر و طعم لازم را بگیرد.

در حالی که چای شما هنوز گرم است شیرین کننده خود را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شود، سپس چای خود را از صافی عبور دهید و ادویه جات و تمام ناخالصی ها را از آن جدا کنید.

در ادامه شیر خود را به صورت فوم دار تهیه کنید و در هر فنجان در حدود ۳/۴ از حجم آن را چای ریخته و ۱/۲ را شیر ریخته، چون شیر فوم دار است بهتر است بیشتر از حجم فنجان ریخته شود و از سطح آن بالاتر بیاید. نوش جان.

طرز تهیه چای لاته