طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
چیز کیک کدو حلوایی یک دسر خوشمزه و مناسب فصل پاییز است که بافت کرمی همراه با پایه بیسکویتی طعم ان را جذاب تر کرده است با طرز تهیه دقیق و مو به مو این دسر خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم
برای پایه بیسکویتی:
· بیسکویت ساده یا پتی بور: ۲۰۰ گرم
· کره ذوب شده: ۱۰۰ گرم
برای مایه چیز کیک:
· پنیر خامهای دمای محیط: ۵۰۰ گرم
· پوره کدو حلوایی: ۱ پیمانه
· شکر: ۱ پیمانه
· خامه صبحانه : ۱ پیمانه
· وانیل: ۱ قاشق چایخوری
·پودر ژلاتین : ۱ قاشق غذاخوری
· آب داغ: ۱/۴ پیمانه (برای حل کردن ژله)
· مخلوط دارچین، زنجبیل و جوز هندی: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول: بیسکویتها را داخل یک کیسه نایلونی محکم بریزید و با وردنه کاملاً خرد و پودر کنید و کره ذوب شده را به پودر بیسکویت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و مخلوط را در کف یک قالب قابل جدا شدن (ترجیحاً قالب چیز کیک) یا یک قالب معمولی بریزید و با پشت قاشق محکم فشار دهید تا صاف و فشرده شود و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
مرحله دوم: پودر ژلاتین را با کمی اب به روش بنماری روی بخاری کتری ذوب کنید و کنار بگذارید سپس در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.
مرحله سوم: پوره کدو حلوایی، وانیل و ادویهها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود در ادامه خامه را اضافه کرده و با سرعت کم همزن مخلوط کنید و در نهایت، مخلوط ژلهای که کمی خنک شده را به آرامی به مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن به خوبی ترکیب نمایید. ژله باعث میشود چیز کیک در یخچال خودش را بگیرد و بافتی عالی پیدا کند.
مرحله چهارم: مایه چیز کیک را روی پایه بیسکویتی که از یخچال خارج کردهاید، بریزید و با لیسک سطح آن را صاف کنید و در یخچال به مدت ۶ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد و پس از این مدت با یک چاقوی تیز برش داده و در ظرف قرار دهید و با خامه فرم گرفته تزئین کنید.