طرز تهیه کمپوت گلابی
در این مطلب از مجله گردشگری تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
گلابی یکی از خوشمزه ترین میوه های فصل تابستان می باشد که طرفداران زیادی دارد. یکی از فرآورده های حاصل از گلابی نیز کمپوت آن است که جزو خوراکی ها خوشمزه و سالم می باشد .شما می توانید این خوراکی خوشمزه و مفید را به راحتی در خانه تهیه کنید. برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کمپوت گلابی
- گلابی : ۱ کیلو
- شکر : ۳۰۰ گرم
- آب : ۲.۵ لیوان
- گلاب : ۱/۲ لیوان
- آبلیمو : ۱ قاشق چای خوری
- هل : ۴ عدد
طرز تهیه کمپوت گلابی
ابتدا گلابی را کاملا بشویید و پوست آن را بگیرید و بعد آن را نصف کرده و دانه و قسمتهای داخلی آن را منظم جدا کنید و بعد در صورت تمایل آن را خرد کنید و یا به همین شکل کنار بگذارید.
آب، شکر و گلاب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیایند، با قاشق تمیز مواد را هم بزنید تا شکر کاملا در آب مخلوط شود.
گلابی ها را به همراه هل درون شیره در حال جوش بریزید و شعله را ملایم کنید و اجازه دهید تا گلابی ها بپزند و نرم شوند.
در ۵ دقیقه پایانی پخت گلابی ها، آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و چند دقیقه صبر می کنیم تا پخت کمپوت به پایان برسد. پس از اینکه پخت گلابی ها کامل شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم از حرارت بیفتد و به دمای محیط برسد.
در این مرحله اجازه می دهیم گلابی ها به مدت ۸ ساعت در شهد بمانند. در ادامه گلابی ها را داخل ظروف شیشه ای درب دار می ریزیم و تا روی آن از شربت پر می کنیم. سپس شیشه ها را در یخچال نگهداری می کنیم.
سایر نکات
- در صورت تمایل مقداری زعفران هم به کمپوت اضافه کنید تا خوشرنگ و خوش عطر شود.
- برای جلوگیری از سیاه شدن گلابی پس از پوست کندن آن را سریع درون کاسه آب کاملا سرد مخلوط با کمی سرکه بریزید.
- برای خوش طعم تر شدن کمپوت بهتر است بجای آبلیمو از ۱ قاشق رنده پوست لیموترش استفاده کنید.