طرز تهیه کیک پرتقالی

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک پرتقالی خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کیک پرتقالی یکی از خوش طعم ترین کیک های صبحانه و عصرانه می باشد که طرفداران بسیار زیادی دارد. تهیه کیک پرتقالی بسیار ساده و راحت است اما برای داشتن یک کیک پرتقالی عالی و خوشمزه‌، لازم است تا نکات مهمی را رعایت کنید و در نهایت از نتیجه کارتان لذت ببرید. در ادامه با دستور پخت این کیک خوشمزه آشنا می‌شوید.

طرز تهیه کیک پرتقالی

مواد لازم

  • آرد سفید ۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آب پرتقال تازه ۱ پیمانه
  • روغن مایع ½ پیمانه
  • پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل ¼ قاشق چایخوری
  • شکر ۱ پیمانه

طرز تهیه کیک پرتقالی

ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. سپس یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به آن اضافه می کنیم. در ادامه با دور تند همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا مواد کرم رنگ و حجیم شود.

حالا پرتقال را می شوییم و پوست آن را به صورت ریز رنده می کنیم، سپس پوست پرتقال را به همراه روغن مایع به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم، سپس آب پرتقال را اضافه می کنیم.

در این مرحله مخلوط تخم مرغ را به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود. حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می کنیم، سپس مخلوط آرد را ۲ مرتبه الک می کنیم و مجددا درون الک می ریزیم.

خواندن
۵ دسر میوه‌ای؛ دسرهای خوشمزه‌ای که در سرما می‌چسبند

حالا مخلوط آرد را طی ۳ مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم. در ادامه با لیسک به صورت دورانی و چرخشی در حد ترکیب شدن مواد مخلوط می کنیم.

حالا یک قالب مناسب انتخاب می کنیم و با کره سرد کف قالب را چرب می کنیم، سپس مقداری آرد کف قالب می پاشیم. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم.

در این مرحله قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های درون کیک ار بین برود. در ادامه قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۰ دقیقه درون فر بماند تا کیک به طور کامل بپزد.

به این مقاله امتیاز دهید