طرز تهیه اشکنه ریواس
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه اشکنه ریواس خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
اشکنه جزو غذاهای سنتی و اصیل ما ایرانیان است هر شهری اشکنه مخصوص خود را دارد یکی از انواع اشکنه های خوشمزه اشکنه ریواس است ریواس باعث تقویت استخوان ها، افزایش سلامت مغز، درمان بیماری های معده می شود و در کاهش وزن مفید است. با رسیدن فصل بهار و امدن این میوه به بازار میتوانید این غذای خوشمزه را آماده کنید در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- ریواس ۴ عدد
- تخم مرغ ۲ عدد
- پیاز ۲ عدد
- سیب زمینی ۲ عدد
- روغن ۴ قاشق غذاخوری
- ارد نصف قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه به مقدار لازم
- زیره به مقدار لازم
- ادویه کاری به مقدار لازم
- اب به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول : سیب زمینی ها را به صورت نگینی خرد کنید و قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید کمی درون آن روغن بریزید تا گرم شود در ادامه سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید و آنها را سرخ کنید.
مرحله دوم : بعد از پخت سیب زمینی پیازها را به صورت ریز خرد کنید و درون روغن کمی تفت دهید تا سبک شود.
مرحله سوم : ریواس ها را به قطعات کوچک خرد کنید و با سیب زمینی و پیاز کمی تفت دهید سپس به آن نمک، فلفل، زردچوبه، کمی زیره و ادویه کاری اضافه کنید بعد از چند دقیقه آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم : به ازای هر نفر دو لیوان آب جوش بریزید و شعله را کم کنید بعد از ۲۵ دقیقه تخم مرغ را داخل اشکنه در حال جوش بشکنید و آن را به آرامی هم بزنید. با پخته شدن تخم مرغ، اشکنه آماده است. اگر تمایل دارید میتوانید به ان کمی گوشت قرمه اضافه کنید و به همراه نان خشک و پیاز نوش جان کنید.