طرز تهیه گوشت و نخود اصفهانی

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه گوشت و نخود اصفهانی ، یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای اصفهانی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

اصفهان از جمله شهرهایی است که دارای تنوع بسیار بالای غذاهای سنتی و قدیمی است. خورش ماست، بریانی اصفهانی، گوشت و نخود و… از انواع غذاهای بی نظیر و محبوب اصفهانی می باشند که حتما باید برای یک بار هم که شده آنها را امتحان کنید.

گوشت و نخود اصفهانی از انواع غذاهای سنتی و مقوی اصفهان می باشد. در طرز تهیه گوشت و نخود اصفهانی از گوشت، نخود، سیب زمینی، لیمو عمانی و نمک و زردچوبه و فلفل و اسفناج استفاده می شود. این غذا معمولا با برنج سرو می شود. در ادامه طرز تهیه گوشت و نخود لذیذ اصفهانی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه گوشت و نخود اصفهانی
طرز تهیه گوشت و نخود اصفهانی

مواد لازم

  • گوشت دویست گرم
  • نخود دو پیمانه
  • اسفناج دویست گرم
  • سیب زمینی کوچک یک عدد
  • پیاز متوسط یک عدد
  • لیمو عمانی دو عدد
  • نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه گوشت و نخود

برای تهیه این غذای خوشمزه نخود را خیس کنید و در طول زمان خیس خوردن نخود آب آن را چندین بار عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.

پیاز را تفت دهید سپس گوشت را به پیاز بیفزایید و آن را سرخ کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. زردچوبه و فلفل را به گوشت و پیاز اضافه کنید و مقداری تفت دهید.

سپس نخود خیس خورده را به گوشت بیفزایید و مقداری آب نیز به مخلوط مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت و نخود به خوبی پخته شوند.

خواندن
انواع آش و سوپ ، از محبوب ترین تا خوشمزه ترین آنها

بعد از اینکه گوشت و نخود پخته شدند سیب زمینی خرد شده و نمک را به مخلوط مواد بیفزایید. اسفناج ها را به خوبی بشویید سپس آن ها را تفت دهید و در اواخر پخت خورش به همراه لیمو عمانی به آن بیفزایید.

خوراک نخود و گوشت را درون ظرفی مناسب بکشید سپس آن را به همراه کشمش پلو یا پلوی زعفرانی و سالاد و نوشیدنی دلخواه و… میل کنید.

طرز تهیه گوشت و نخود اصفهانی
طرز تهیه گوشت و نخود اصفهانی

نکات پخت

  • توجه داشته باشید که گوشت را باید به خوبی به همراه ادویه ها تفت بدهید تا بوی ناخوشایند آن از بین برود.
  • نخود را از شب قبل به همراه مقداری آب خیس نمایید تا نفخ آن به صورت کامل گرفته شود.
  • در صورت تمایل می توانید مقداری رب گوجه فرنگی به خوراک نخود و گوشت بیفزایید.
  • نمک را در اواخر پخت به مخلوط مواد بیفزایید در غیر این صورت گوشت به خوبی پخته نمی شود و مدت زمان پخت آن نیز بیشتر می شود.
  • اسفناج ها را باید به خوبی تفت دهید و سپس به این خوراک خوشمزه بیفزایید.
  • لیمو عمانی ها را درون مقداری آب خیس نمایید سپس آن ها را به خوراک بیفزایید تا طعم تلخی لیمو عمانی ها گرفته شود.
  • لیمو عمانی ها را به کمک چنگال سوراخ نمایید سپس آن ها را به خوراک اضافه نمایید تا به خورش طعم و مزه بی نظیری ببخشند.

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:

خواندن
طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و خانگی