طرز تهیه باقلوا

باقلوا یکی از شیرینی های محبوب و لذیذ بوده که در کشور ایران، ترکیه و برخی از کشورهای عربی تهیه می شود. پایه این دسر خوشمزه خمیر می باشد، که درون آن با انواع مغزها مانند گردو، پسته، بادام… پر می شود و با شهد مخصوص باقلوا آماده به سرو می شود. مواد میانی باقلوا مطابق منطقه ای که در آن تهیه می شود، ممکن است متفاوت باشد. باقلوا استانبولی همان باقلوا ترکی می باشد که یکی از شیرینی های سنتی و مشهور در ترکیه می باشد. در ادامه همراه مجله تاپ کوکینگ باشید تا با طرز تهیه باقلوا بیشتر آشنا شوید.طرز تهیه باقلوا

مواد لازم

  • یک بسته خمیر یوفکا آماده
  • ۵۰ گرم کره

مواد میانی

  • مغز پسته و گردو هرکدام ۲۰۰ گرم
  • یک‌ چهارم پیمانه شکر
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر هل

مواد شربت

  • یک لیوان شکر
  • نصف لیوان آب
  • آب لیمو
  • گلاب یا عرق هل به دلخواه

طرز تهیه باقلوا

طرز تهیه

کره را در یک شیر جوش کوچک بریزید و روی حرارت گذاشته تا آب شود و بعد از روی حرارت بردارید. مواد لازمی که برای داخل باقلوا نیز گفته شد به جز پودر پسته که برای تزئین نیز میباشد، بقیه را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید تا برای پایان کار آماده باشد.

خمیر یوفکا را از هم جدا کنید و برای هر باقلوا ۱۰ عدد خمیر یوفکا را  در نظر بگیرید. خمیر یوفکا را که بازکرده اید را با کمی آب اسپری کنید و با کره که آب کرده بودید، خمیر یوفکا را چرب کنید و یکی یکی روی هم داخل قالب قرار دهید. به پنجمین خمیر که رسیدید از مغزی که برای باقلوا ترکی آماده کرده اید بریزید و دوباره ۵ عدد دیگر از خمیر یوفکا را به همان ترتیب آماده کرده و روی هم بگذارید.حالا با کمک کارد آشپزخانه خمیر را برش بزنید و به باقلوای کوچکی در بیاورید.طرز تهیه باقلوا

خواندن
طرز تهیه کوکی انار مجلسی و خوش طعم ویژه شب یلدا

باقلوا ترکی نیمه آماده را بر روی سینی فر از قبل چرب شده بگذارید. فر را از قبل گرم کرده با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه زمان دهید تا خمیر یوفکا برشته شود. بعد از پخت باقلوا ترکی یا استانبولی را از فر در آورده و کنار بگذارید تا خنک شود.

برای تهیه شربت کافی است که شکر را به همراه آب داخل شیر جوش ریخته و روی حرارت بگذارید تا شکر در آب حل شود. وقتی اطراف شربت شروع به مروارید زدن کرد، آب لیمو را به همراه مقدار کمی گلاب یا عرق هل به شربت اضافه کنید و به هم بزنید و شربت بار آماده شده را از روی حرارت بردارید. و شربت که کمی خنک شد،  روی باقلوای خنگ بریزید و زمان دهید تا باقلوا استانبولی شما خنک شود و در آخر با پودر پسته تزئین نمائید و نوش جان فرمائید.