طرز تهیه تاوا کبابی
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه تاوا کبابی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
تاوا کبابی تبریزی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که به دلیل طعم لذیذ و روش پخت، طرفداران زیادی دارد. این غذا را میتوان به راحتی در خانه تهیه کرد و با مرغ یا گوشت بپزید و از طعم بینظیر آن لذت برد. در ادامه، طرز تهیه مرحله به مرحله تاوا کبابی تبریزی را برای شما شرح میدهیم.
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
- پیاز بزرگ: ۲ عدد
- زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم
- گوجه فرنگی: ۲ عدد
- فلفل سبز: ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول: پیازها را رنده کرده و آب اضافی آنها را بگیرید. سپس گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، زعفران دم کرده و ادویهها به خوبی مخلوط کنید تا یک مایه یکدست به دست آید.
مرحله دوم: مایه کباب را به مدت ۵-۱۰ دقیقه ورز دهید تا بافت آن چسبناک شود و طعم ادویهها به خوبی به گوشت نفوذ کند.
مرحله سوم: مایه کباب را به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم: تابه را روی حرارت متوسط گرم کرده و کمی روغن اضافه کنید. مایه کباب را به شکل دلخواه در تابه پهن کرده و یک طرف آن را سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله پنجم: گوجه فرنگی و فلفل سبز را به صورت حلقهای برش بزنید و روی کباب سرخ شده قرار دهید. رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کرده و روی مواد بریزید.
مرحله ششم: حرارت را کم کرده و در تابه را ببندید تا کباب به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه با حرارت ملایم پخته شود و تاوا کبابی را به همراه نان، سبزیجات تازه و ماست سرو کنید.
تاوا کبابی مرغ
مواد لازم
- سینه مرغ بدون استخوان و پوست: ۵۰۰ گرم
- پیاز بزرگ: ۱ عدد
- زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم
- گوجه فرنگی: ۲ عدد
- فلفل سبز: ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول: سینه مرغ را چرخ کنید. پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیرید سینه مرغ را با پیاز رنده شده، زعفران دم کرده و ادویهها به خوبی مخلوط کنید.
مرحله دوم: تابه را روی حرارت متوسط گرم کرده و کمی روغن اضافه کنید. مایه کباب را به شکل دلخواه در تابه پهن کرده و یک طرف آن را سرخ کنید تا طلایی شود.
مرحله سوم: گوجه فرنگی و فلفل سبز را به صورت حلقهای برش بزنید و روی کباب سرخ شده قرار دهید. رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کرده و روی مواد بریزید.
مرحله چهارم: حرارت را کم کرده و در تابه را ببندید تا کباب به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه با حرارت ملایم پخته شود.
تاوا کبابی با سیب زمینی
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
- سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
- پیاز بزرگ: ۲ عدد
- زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
- روغن مایع: به مقدار لازم
- گوجه فرنگی: ۲ عدد
- فلفل سبز: ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول: پیازها را رنده کرده و آب اضافی آنها را بگیرید. سیب زمینیها را به صورت حلقههای نازک برش بزنید. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، زعفران دم کرده و ادویهها به خوبی مخلوط کنید.
مرحله دوم: تابه را روی حرارت متوسط گرم کرده و کمی روغن اضافه کنید. سیب زمینیهای برش خورده را در تابه سرخ کنید تا طلایی شوند.
مرحله سوم: مایه کباب را به شکل دلخواه در تابه پهن کرده و یک طرف آن را سرخ کنید تا طلایی شود و سیب زمینیهای سرخ شده، گوجه فرنگی و فلفل سبز را روی کباب سرخ شده قرار دهید. رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کرده و روی مواد بریزید.
مرحله چهارم: حرارت را کم کرده و در تابه را ببندید تا کباب به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه با حرارت ملایم پخته شود.
نکات تکمیلی
- برای تهیه یک تاوا کبابی خوشمزه، از گوشت چرخ کرده با کیفیت استفاده کنید.
- برای اینکه کباب به خوبی به تابه بچسبد، میتوانید کمی آرد نخودچی به مایه کباب اضافه کنید.
- برای طعمدار کردن بیشتر کباب، میتوانید از ادویههای دلخواه مانند دارچین، زنجبیل یا پودر سیر استفاده کنید.
- اگر دوست دارید کباب شما تردتر شود، میتوانید در انتهای پخت، حرارت را زیاد کرده و کمی به کباب آب بپاشید.