طرز تهیه خرما پلو

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه خرما پلو ، غذای مقوی و خوشمزه اهوازی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

خرما پلو یکی از غذاهای سنتی اهواز است که وجود خرما در آن باعث شده یک غذای بسیار مقوی باشد. برای داشتن خرما پلو مجلسی می‌توانید از زعفران، خلال پسته و خلال بادام، زرشک و تزئین خرما برای روی برنج استفاده کنید. خرما پلو را می‌توان با گوشت چرخ کرده و گوشت مرغ درست کرد یا خرما پلو بدون گوشت تهیه کرد که در همه موارد بسیار خوشمزه است. در ادامه با آموزش طرز تهیه خرما پلو با مرغ همراه ما باشید.

طرز تهیه خرما پلو

مواد لازم

  • برنج ۳ پیمانه
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • پیاز داغ ۳ ق غذا خوری
  • خرما ۲۰۰ گرم
  • کشمش ۲ ق غذا خوری
  • زرشک ۲ ق غذا خوری
  • کره ۱۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا برنج را از چند ساعت قبل خوب بشورید و با کمی نمک خیس کنید، خرما را خوب شسته و از وسط یک برش بزنید و هسته خرما را جدا کنید سپس کمی کره را داخل تابه بریزید و خرما را داخل تابه تفت بدهید سپس از تابه خارج کنید.

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید سپس داخل روغن کمی تفت دهید تا سبک شود سپس سینه مرغ بدون استخوان را خرد کنید و بشورید سپس به همراه پیاز و ادویه ها و کمی نمک و زعفران اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ ها خوب سرخ شوند. اگر تکه های مرغ شما کمی درشت تر بود می توانید کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا کاملا پخته شود.

خواندن
طرز تهیه املت ایتالیایی (فریتاتا) ☀️

حالا باید برنج را آماده کنید، داخل قابلمه آب ریخته تا به جوش بیاد سپس برنج را داخل آب جوش ریخته و بگذارید تا نرم شود سپس آبکش کنید و کف قابلمه ته دیگ دلخواه قرار دهید و بگذارید تا برنج دم بکشد.

در ادامه وقتی برنج در حال دم کشیدن می باشد کشمش ها را بشورید و به همراه کمی کره تفت دهید تا پفکی شوند زرشک ها را نیز با کره تفت دهید تا پف کنند سپس بعد از دم کشیدن برنج تکه های مرغ و کشمش و خرما و زرشک و پیازداغ را به ترتیب روی برنج بریزید و تزئین کنید نوش جان.

نکات کلیدی تهیه خرما پلو

  • بهتر است در تهیه خرم پلو از خرما های درشت و سفت استفاده کنید. اگر تمایل داشتید می توانید از خرما های زرد رنگ در تهیه خرما پلو استفاده کنید.
  • در مرحله خیس کردن برنج، در صورت تمایل می توانید، برنج را با شیر خیس کنید. سپس با شیر، کره و مقدار گلاب آن را بپزید تا عطری بی نظیر به غذا بدهد.
  • شما می توانید، در صورت تمایل، به جای درست کردن خرما پلو با برنج ساده، با رشته پلو این غذا را سرو کنید.
  • می توانید در حین دم کردن برنج از دارچین هم برای داشتن عطری بهتر استفاده کنید.