طرز تهیه رولت هندوانه
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه طرز تهیه رولت هندوانه ، رولتی خوشمزه و مخصوص برای شب یلدا آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
رولت هندوانه یک دسر ساده و خلاقانه برای تزیین سفره شب چله یا شب یلدا می باشد. استفاده از این رولت می تواند سفره ی رنگین شب یلدای شما را جذاب تر کند. درست کردن رولت هندوانه شاید در نگاه اول کمی سخت به نظر برسد، اما با مواد و دستور تهیه ساده ای که ما برای شما آماده کرده ایم ، میتوانید به راحتی این رولت را تهیه کرده و از عزیزانتان در شب یلدا پذیرایی کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت هندوانه ای در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه رولت هندوانه ای
- آرد ۱ لیوان
- تخم مرغ ۴ عدد
- آب جوش ۴ قاشق غذاخوری
- شکر ½ لیوان
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- خامه قنادی ۳۰۰ گرم
- رنگ خوراکی سبز و قرمز ۲ تا ۳ قطره
- شکلات چیپسی به مقدار کافی
طرز تهیه
برای تهیه رولت هندوانه ، ابتدا سفیده تخم مرغ و زرده تخم مرغ را جدا می کنیم، سپس درون دو کاسه جداگانه می ریزیم. در ادامه ۱ قاشق غذاخوری شکر به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم. حالا سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ پفکی و ابری شود. در ادامه باقی مانده شکر را به همراه وانیل به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم.
در این مرحله زمانی که مخلوط زرده تخم مرغ یکدست شد، آن را با دور تند همزن برقی به مدت ۴ دقیقه هم می زنیم تا روشن و کش دار شود. در ادامه آب جوش را به تدریج به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی هم می زنیم.
حالا آرد و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس یک باره به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه سفیده تخم مرغ را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم.
در این مرحله مجددا مایه رولت را با لیسک به آرامی هم می زنیم تا بافت مایه رولت یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس ۳ قاشق غذاخوری از مایه رولت بر می داریم و مایه باقی مانده را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. در ادامه به یک قسمت مایه رولت رنگ خوراکی سبز اضافه می کنیم.
حالا مایه رولت را هم می زنیم تا رنگی شود، سپس به قسمت دیگر رنگ خوراکی قرمز را اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم تا مایه رولت رنگی شود. در ادامه به ۳ قاشق مایه باقی مانده به مقدار بیشتر رنگ خوراکی سبز اضافه می کنیم.
در این مرحله مایه رولت را مخلوط می کنیم تا مایه سبز پر رنگ تر از سبز قبلی حاصل شود. در ادامه مایه رولت قرمز را درون قیف یک بار مصرف می ریزیم، سپس مایه قرمز را یک طرف سینی پایپ می کنیم و با پالت صاف می کنیم. حالا قسمت دیگر سینی را با مایه رولت سبز پوشش می دهیم، سپس مایه رولت سبز پر رنگ را درون قیف یک بار مصرف می ریزیم و به صورت عمودی و نازک روی مایه سبز رنگ پایپ می کنیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم.
در این مرحله اجازه می دهیم رولت به مدت ۸ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان اجازه می دهیم رولت به مدت ۱۰ دقیقه درون فر خاموش بماند و استراحت کند. پس از آن سینی را از فر خارج می کنیم.
حالا روی سطح کار را با یک پارچه تمیز نخی می پوشانیم، سپس رولت را از سینی جدا می کنیم و روی پارچه قرار می دهیم، سپس به کمک پارچه رولت را رول می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط بماند و استراحت کند.
در این مرحله خامه قنادی را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا خامه فرم بگیرد، سپس خامه را به ۲ قسمت مساوی تقسیم می کنیم. در ادامه به یک قسمت خامه رنگ خوراکی قرمز را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
حالا خامه قرمز را درون قیف یک بار مصرف می ریزیم، سپس رولت را روی سطح کار پهن می کنیم و خامه قرمز را روی رولت قرمز رنگ پایپ می کنیم، سپس با پالت خامه را صاف می کنیم. در ادامه خامه سفید را درون قیف یک بار مصرف می ریزیم.
در این مرحله خامه سفید رنگ را روی قسمت سبز رنگ پایپ می کنیم و با پالپ صاف می کنیم. در ادامه رولت را مجددا به آرامی رول می کنیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال بماند و استراحت کند.
در نهایت پس از گذشت این زمان رولت را از یخچال خارج می کنیم، سپس برش می زنیم و از شکلات چیپسی برای تزئین رولت استفاده می کنیم. در آخر رولت هندوانه ای را به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.